Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Bende Train Life: A Railway Simulator oyunu var ancak ne yazık ki oyun artık güncelleme almıyor ve bazı sinir edici hataları var. Ben de, Türkçe destekleyen, gayet basit olan ve grafikleri, sesleri güzel olan bir tren simülasyonu oyunu arıyorum. Var mıdır öneriniz?

Train Sim World (TSW) serisini tavsiye ediyorum. Grafiği çok güzel, kokpitten görünümü vs. çok gerçekçi. Treni sürmesi çok karışık değil, başlangıç seviyesi sayılır. Ancak maalesef ki Türkçe desteklenmiyor. Zaten tren simülasyon oyunlarında Türkçe destekli kaliteli oyun pek bulunmuyor.

Train Sim World (TSW) serisini tavsiye ediyorum. Grafiği çok güzel, kokpitten görünümü vs. çok gerçekçi. Treni sürmesi çok karışık değil, başlangıç seviyesi sayılır. Ancak maalesef ki Türkçe desteklenmiyor. Zaten tren simülasyon oyunlarında Türkçe destekli kaliteli oyun pek bulunmuyor.

Aynı oyunun 3.sü var ama inanılmaz karışık geldi bana. Ya şunu aç bunu kapa, bir de ingilizce hiçbir şey anlamıyorum.

@Oltran

Grafikler çok iyi değil, oynayışı da normal. Çok detaylıda değil çok basitte değil. Yani tam size göre bir oyun.

Bu videodan da çıkarım yapabilirsiniz.

Türkçe dil desteği, bütün oyun kategorileri için maalesef ki günümüzde çok az. Bunun için yama kurabilirsiniz.

@Oltran

Grafikler çok iyi değil, oynayışı da normal. Çok detaylıda değil çok basitte değil. Yani tam size göre bir oyun.

Bu videodan da çıkarım yapabilirsiniz.

Türkçe dil desteği, bütün oyun kategorileri için maalesef ki günümüzde çok az. Bunun için yama kurabilirsiniz.

Teşekkür ederim, evet dediğiniz gibi Türkçe dil desteği durumu maalesef sorunlu.
Yaması da yok baktım da, her neyse ayrı bir konu açarım onun için (: 15 dolar bana biraz pahalı bunun için biraz biriktirmem lazım.
Sağ olasınız <3

@Oltran, rica ederim.

15 dolar şu an da 590 TL'ye tekabül ediyor. Siz biriktirene kadar doların yükselişiyle oyun 1.000 TL olur sanırım 😀

Türkçe dil desteği ile alakalı teknolojinin gelişmesiyle bazı tahminlerim var. Yapay zekayla beraber ileride bütün oyunlar Türkçe dublaj olabilir. Bunun konusunuda açtım, inceleyebilirsiniz.