Bende Train Life: A Railway Simulator oyunu var ancak ne yazık ki oyun artık güncelleme almıyor ve bazı sinir edici hataları var. Ben de, Türkçe destekleyen, gayet basit olan ve grafikleri, sesleri güzel olan bir tren simülasyonu oyunu arıyorum. Var mıdır öneriniz?
Train Sim World (TSW) serisini tavsiye ediyorum. Grafiği çok güzel, kokpitten görünümü vs. çok gerçekçi. Treni sürmesi çok karışık değil, başlangıç seviyesi sayılır. Ancak maalesef ki Türkçe desteklenmiyor. Zaten tren simülasyon oyunlarında Türkçe destekli kaliteli oyun pek bulunmuyor.
Train Sim World (TSW) serisini tavsiye ediyorum. Grafiği çok güzel, kokpitten görünümü vs. çok gerçekçi. Treni sürmesi çok karışık değil, başlangıç seviyesi sayılır. Ancak maalesef ki Türkçe desteklenmiyor. Zaten tren simülasyon oyunlarında Türkçe destekli kaliteli oyun pek bulunmuyor.
Ya hocam adamlar Kastilya İspanyolcası diye bir dil bile ekliyorlar ama Türkçe yok şaka gibi. Neyse bunu almak için biraz para biriktirmem lazım, her neyse kontrolleri basit mi bari bunun?
Teşekkür ederim, evet dediğiniz gibi Türkçe dil desteği durumu maalesef sorunlu.
Yaması da yok baktım da, her neyse ayrı bir konu açarım onun için 15 dolar bana biraz pahalı bunun için biraz biriktirmem lazım.
Sağ olasınız <3
15 dolar şu an da 590 TL'ye tekabül ediyor. Siz biriktirene kadar doların yükselişiyle oyun 1.000 TL olur sanırım
Türkçe dil desteği ile alakalı teknolojinin gelişmesiyle bazı tahminlerim var. Yapay zekayla beraber ileride bütün oyunlar Türkçe dublaj olabilir. Bunun konusunuda açtım, inceleyebilirsiniz.
Rockstar gibi firmaların bizleri hesaba almayıp değil dublaj, alt yazı bile yapmadığı çok güzel onlarca oyun mevcut. Bilgisayar oyuncuları yama sayesinde yine iyi durumda ancak konsol tarafında İngilizce bilgisi olmayan oyuncular oyundan tam zevk almıyor.
Her neyse, daha fazla uzatmayacağım. Asıl konumuza gelelim. Biliyorsunuz ki yapay zeka gün geçtikçe daha çok gelişiyor, her yıl çağ atlıyor sanki.
Kısacası durum böyle olunca ilerleyen tarihlerde, belki de 3-4 yıl sonrasında oyunlar için Türkçe dil desteği beklememize gerek kalmayacak. Oyunun dosyasına kurduğumuz...