Yer
Cintra
Efendim, yeni bir sistem toplama nedeni ile R5 5500 ve ASRock B550 Pro4 anakartını aldım. Ancak ekranıma görüntü gelmiyordu. Bu sebeple iade ettim. Ancak ana sistemime tekrar SSD'imi takınca boot etmedi. Ben de bozuldu sanarak kırdım. Şu anda anladım meğer bir depolama birimi başka bir anakart üzerinde çalışırsa format olur muş. Düşündüğüm doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak nasıl bir ekran geldi?
Hiçbir ekran gelmiyor ve ekran kartının ROG logosunun ışığı kırmızı yerine beyaz yanıyor.

Ekran kartım: ASUS ROG STRİX RX570 8GB

Fast boot yüzünden olabilir, Windows'u resetlerken Shift tuşuna basarak onarım moduna girin oradan da UEFI ayarlarına ulaş seçeneğini seçin.

Efendim, ekran gelmiyor direk. RAM modüllerini her şekilde denedim ancak olmadı.

RAM: XPG Gammix D30

Hiçbir ekran gelmiyor ve ekran kartının ROG logosunun ışığı kırmızı yerine beyaz yanıyor.

Ekran kartım: ASUS ROG STRIX RX570 8 GB.

Efendim, ekran gelmiyor direk. RAM modüllerini her şekilde denedim ancak olmadı.

RAM: XPG Gammix D30.

Beyaz sorun olmadığı anlamına geliyor sanırım PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 1 dk bekle geri tak.

Beyaz sorun olmadığı anlamına geliyor sanırım PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 1 dk bekle geri tak.

Efendim, ROG logosu normalde kırmızı yanıyor. Ancak o anakart ile kullanırken beyaz yanıyordu.

Efendim, bu arada anakartın CPU ve DRAM ışığı yanıyordu.

Efendim, ROG logosu normalde kırmızı yanıyor. Ancak o anakart ile kullanırken beyaz yanıyordu.

Efendim, bu arada anakartın CPU ve DRAM ışığı yanıyordu.

Temiz kurulum yapmanız iyi olur ben daha önceden içerisinde Windows 10 yüklü olan diski farklı bir bilgisayara bağladığımda çalışmıştı ama uyumsuzluklar oluşabiliyor sonuçta.