Çözüldü Başka bir kullanıcı hesabında olan veriler diğer hesaba nasıl aktarılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 387
  • Etiketler Etiketler
    kullanıcı
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Kullanıcı adımı değiştirdim ve veriler eski isim ile başka bir kullanıcı dosyasında kaldı. Bunları nasıl şu anki hesaba aktarabilirim? Ayarlarım da orada kaldı. Görev yöneticisinde hala o hesapta gözüküyorum. Discord falan users da bir dosyaya yüklenmiyor SysWOW64'ün içinde Config isimli bir dosyanın içindeki System profile dosyasına yükleniyor.

@Silinen üye

Son düzenleme:
Çözüm
Ne yaptiniz da oyle oldu?

RAM değişimi yaptım bugün. Başka bir şey yapmadım. Bilgisayarı açarken preparing Windows dedi açıldı baktım masaüstü falan gitmiş default olmuş.

C:\Windows\System32\config\systemprofile

Bu profildeymişim @Silinen üye @Recep Baltaş

Profili de kopyalayamam 80GB'lık dosya.

Çözüm: Aynı hesaptan sistem profilinin içindeki her şeyi sildim ve düzeldi.
windows.old var mı?

Bahsettiğim o değil. Users klasörünün içindeki veriler.

Karaladığım hesapta ki masaüstüne, ayarlara ve appdataya vs. ihtiyacım var. Normalde o hesapta olmam gerekiyor kullanıcı adımı değiştirmiştim ama şu an sistem profilindeyim. Hesaplar kısmında da o hesap yok.

Ne yaptiniz da oyle oldu?

RAM değişimi yaptım bugün. Başka bir şey yapmadım. Bilgisayarı açarken preparing Windows dedi açıldı baktım masaüstü falan gitmiş default olmuş.

C:\Windows\System32\config\systemprofile

Bu profildeymişim @Silinen üye @Recep Baltaş

Profili de kopyalayamam 80GB'lık dosya.

Çözüm: Aynı hesaptan sistem profilinin içindeki her şeyi sildim ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…