"Başka cihazlarda arama ve mesajlaşma" özelliğiyle yurt dışı S25 Ultra kullanılır mı?

isimsizman

Uzman
Cihaz
S20fe
Merhaba dostlar,

Yeni telefon almak istiyorum. Elimdeki telefon OneUI 7 Custom ROM'lu S20 FE. Yeni telefonumu S25 Ultra yurt dışı falan almak istiyorum. Bu özelliği iki telefonda da kullanarak 8 ay dolduktan sonra 4 aylık süreyi bu şekilde atlatabilir miyim? SIM kartı S20 FE'ye takar, iki cihazı bağlar ve sorunsuz kullanabilir miyim?

Arama yapma çalışıyor mu, SMS'ler geliyor mu? Bilgisi bu konuda yüksek olan ve deneyimlemiş arkadaşlar lütfen yardımcı olsun ve deneyimlerini aktarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz özelliği tabletimde kullanıyordum. Bunu yapmak için Samsung uygulamalarını kullanmak zorundasınız. Mesela ben Google Mesajlar'ı daha çok beğeniyorum ve bence spam koruması vs daha iyi çalışıyor. Varsayılan SMS uygulamam Google mesajlarken bu bahsettiğiniz özelliği tabletimde kullanamıyordum.
Arama konusunda ise yanlış hatırlamıyorsam cihazların birbirine bağlı olması gerekiyordu ve Bluetooth cihaz mantığıyla çalışıyordu. Ses kalitesi düşüyor ve gecikmesi ciddi oranda artıyordu.
Eğer çok fazla görüşme yapmıyorsanız 4 aylık sürede idare edebilirsiniz.

Hayır, bu özellik telefondan telefona şeklinde değil de telefondan tablete şeklinde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…