shruux 27

Başarılı
Ekran kartı alacağım, Vizyon Bilgisayar satıcısı satıyor. Bir sorun karşısında iade etmek istersem Amazon'un yaptığı gibi anında iade onaylanır mı yoksa uğraştırırlar mı?

Herhangi bir sorun yaşanması durumunda Amazon araya girip iade sürecini tamamlar mı?
Aynı kart Vizyon Bilgisayar'ın kendi sayfasında daha ucuz oradan alırsam iade süreci nasıldır? Sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı kullandıktan sonra bir sorun yaşarsam faturam ile direkt servise giderim. 14 günlük cayma hakkını kullanırken sorun çıkarırlar mı diye merak ettim. Bu süreçte olay uzarsa Amazon araya girer mi diye merak ettim.

Cihazı kullandıktan sonra bir sorun yaşarsam faturam ile direkt servise giderim. 14 günlük cayma hakkını kullanırken sorun çıkarırlar mı diye merak ettim. Bu süreçte olay uzarsa Amazon araya girer mi diye merak ettim.
O zaman pek sıkıntı olmaz. Amazon tabi korumak zorunda alıcıyı. Yalnız satıcısı Amazon olan ürünler kadar güven beklemeyin yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı farklı bile olsa gönderen Amazon veya Amazon.com.tr ise sıkıntı yok, depolarından gönderiliyor yine. Ama gönderim sağlayıcı Amazon veya gönderici başka bir satıcı gibi bir ibare var ise uzak durun.
Bazen şöyle oluyor: Satıcı Amazon'a kargoluyor, Amazon da kendi deposunda ürünü Amazon kutusuna koyup sana yolluyor. Gönderici aracı oluyor; Amazon bu durumda satıcı farklı olsa da iade konusunda sorun yaşamadım hiç.

Gönderici ve müşteri hizmetleri Amazon olarak yazılmış.

Sorun olmaz.

O zaman pek sıkıntı olmaz. Amazon tabi korumak zorunda alıcıyı. Yalnız satıcısı Amazon olan ürünler kadar güven beklemeyin yani.
Anladım hocam. Benim niyetim ilk takınca kartın bozuk çıkması durumunda iade edebilmekti. En kötü senaryoda Amazon araya girip işlemi tamamlıyorsa sorun yok. Kullanmaya başladıktan sonra sorun yaşarsam kendim servise gönderirim gerekirse.