Merhabalar, bugün kargom teslimat şubesine ulaştı. Dağıtıma çıkması çok uzun süreceğinden teslimat şubesinden almak istiyorum yakın zamanda benim gitme ihtimalim de yok. Acaba ailemden biri kimliğim ile gidip kargomu alabilir mi? Bu arada bir şirket tarafından gönderilen bir kargo değil, başka bir şehirden arkadaşım gönderdi. Özel kargo kategorisine giriyor sanırım, bilemiyorum.

Merhaba, bugün kargom teslimat şubesine ulaştı. Dağıtıma çıkması çok uzun süreceğinden teslimat şubesinden almak istiyorum yakın zamanda benim gitme ihtimalim de yok. Acaba ailemden biri kimliğim ile gidip kargomu alabilir mi? Bu arada bir şirket tarafından gönderilen bir kargo değil, başka bir şehirden arkadaşım gönderdi. Özel kargo kategorisine giriyor sanırım, bilemiyorum.

Kimliğini ekstra olarak verebilirsin ancak özellikle kargo numarası ve teslimat numarası istenecektir (teslimat numarası teslim alınacağı zaman sana geliyor bilgin olsun)

Merhaba. Biraz kargo firmasına bağlı bir durum ama benim için olan kargolarda başkasına aldırdığım oluyordu genelde şuana kadar DHL kargo dışında sıkıntı çıkartan olmadı o da kargom büyük bir masa olduğundan sorun çıkmıştı küçük bir kargo olsa onda da problem olmazdı büyük bir ihtimal. Ayrıca ailenizden birisi gidecekse kimliğinize ek olarak telefonunuza kargo firması tarafından gönderilen kodu göstersinler daha garanti olur işlemin tamamlanması.

Merhaba, bugün kargom teslimat şubesine ulaştı. Dağıtıma çıkması çok uzun süreceğinden teslimat şubesinden almak istiyorum yakın zamanda benim gitme ihtimalim de yok. Acaba ailemden biri kimliğim ile gidip kargomu alabilir mi? Bu arada bir şirket tarafından gönderilen bir kargo değil, başka bir şehirden arkadaşım gönderdi. Özel kargo kategorisine giriyor sanırım, bilemiyorum.

Evet. Daha bugün eniştemin kargosunu biz aldık.