Detaylar
Kim cevapladı?Wilson'lar iyi toplar. Alternatif olarak Penn toplar da iyi fakat fiyatları biraz çok sanki. Çok profesyonel oynamayacaksanız Spalding'lere bakabilirsiniz.Sahilde basket sahaları var orda arada oynamak için top bakıyorum, bunu çok beğendim. No 7, fiyatı 2.300 TL ne dersiniz? Amazon satıcı.
Eki Görüntüle 263314
Epey ellerimde terledi şu model:
Spalding Tf-150 Basketbol Topu Perform Fiba Logolu (83-572z), Turuncu/Siyah, 7 Numara : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Spalding Tf-150 Basketbol Topu Perform Fiba Logolu (83-572z), Turuncu/Siyah, 7 Numara : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
www.amazon.com.tr
Alternatif olarak Decathlon'dan Tarmak'lara da bakabilirsiniz. En azından görerek alırsınız.
issawastaken
Üyecik
Wilson kaliteli marka ancak böyle renk paleti geniş toplar uzun kullanımdan sonra çok pis duruyor bilgin olsun, tek renk bir şey seçmeni öneririm.
Kipsta'nın da bu topuna bakmalısın bence eskiden tarmkatı bende hala var 5 senedir kullanıyorum çok iyi top hem dış hem de kapalı saha topu, arkadşlarında dediği gibi tek renk almanı tavsiye ederim kirlenince berbat oluyorlar. Attığın wilson markası kaliteli ama bu topda daha wilsona göre daha iyi bir keyif alacağını sana söyleyebilirim, sana tavsiye olarak da gidebileceksen bir Decathlon vb. mağzaya gidip topun hissini deneyimlemen olacaktır.
Wilson'un alt segment ürünleri bile ezer bu topları. Mukayesesi yapılmaz.
Kipsta'nın da bu topuna bakmalısın bence eskiden tarmkatı bende hala var 5 senedir kullanıyorum çok iyi top hem dış hem de kapalı saha topu, arkadşlarında dediği gibi tek renk almanı tavsiye ederim kirlenince berbat oluyorlar. Attığın wilson markası kaliteli ama bu topda daha wilsona göre daha iyi bir keyif alacağını sana söyleyebilirim, sana tavsiye olarak da gidebileceksen bir Decathlon vb. mağzaya gidip topun hissini deneyimlemen olacaktır.
Eski serilerden ürün bulabilirsen 00's-10's 1000 All Court veya Pure Grip bak. Elimde -Yanlış hatırlamıyorsam 00's- 1000 All Court var mesela, grip olarak Decathlon ve birçok alt segment ürünü ezip geçiyor.
Son düzenleme:
ZeQ
Uzman
Nike Jordan Legacy 2.0 8P Deflated Basketbol Topu J1008253855 Turuncu 7 : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Nike Jordan Legacy 2.0 8P Deflated Basketbol Topu J1008253855 Turuncu 7 : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
www.amazon.com.tr
Bunlar arasında kaldım @@SF26 @@issawastaken
Nike Jordan Legacy 2.0 8P Deflated Basketbol Topu J1008253855 Turuncu 7 : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Bunlar arasında kaldım. @@SF26 @@issawastaken
Aralarında çok bir fark yok tutuş olarak paran varsa wilsonu alman daha iyi olur tarmaka göre, Nike tavsiye etmem genel olarak basketbol topları dışarıya uygun değil.