- Makaleler
- 23
Bu. Apple DAC'in EU surumunun ses seviyesi dusuk ve net degil. US bolge iyi ama.
Bu. Apple DAC'in EU surumunun ses seviyesi dusuk ve net degil. US bolge iyi ama.
Bence BlackShark kulakliklar fazla marifetli degil. IEM + bunu alirsan daha iyi verim alirsin. Tabii butce lazim. IEM olarak en uyguna bunu oneririm. Yani eger BlackShark icin alacaksan gerek yok.ALC 887 kullanıyorum BlackShark V2 X ile bunu alırsam çok fark olur mu?
Bunu bilmiyorum. Bence bu senaryoda USB'li urunlere bakman daha iyi olur. Wraith iade almiyor urunleri genelde. O yuzden seste bozulma yasasan sorun yasayabilirsin.@Simon Anakartta type c girişi yok. Bunu pcde sadece type c - usb dönüştürücü ile kullansak kayıp oluyor mudur?
Anladım. Peki ben bu ürünle beraber ne almam lazım ki bu işin standartına ulaşayım. Bu mevzulara aşırı yabancıyım. Elimde sadece PC + IEM var. Kutu gibi cihaz oluyor. DAC/AMP dediğimiz şeyler onlar de mi?Bunu bilmiyorum. Bence bu senaryoda USB'li urunlere bakman daha iyi olur. Wraith iade almiyor urunleri genelde. O yuzden seste bozulma yasasan sorun yasayabilirsin.
Oncelikle hangi IEM'i kullaniyorsun?Anladım. Peki ben bu ürünle beraber ne almam lazım ki bu işin standartına ulaşayım. Bu mevzulara aşırı yabancıyım. Elimde sadece PC + IEM var. Kutu gibi cihaz oluyor. DAC/AMP dediğimiz şeyler onlar de mi?
Kısacası bu işin setupu nasıl oluyor. Kulaklık + Bu ürün + ?
Yakın zamanda elime 1.500 TL gibi para geçicek. Normalde hoparlör alacaktım ama İEM ilgimi çektim konu açsam yardımcı olur musunuz ?Bence BlackShark kulakliklar fazla marifetli degil. IEM + bunu alirsan daha iyi verim alirsin. Tabii butce lazim. IEM olarak en uyguna bunu oneririm. Yani eger BlackShark icin alacaksan gerek yok.
![]()
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
@Simon anakartta Type-C girişi yok. Bunu PC'de sadece Type-C - USB dönüştürücü ile kullansak kayboluyor mudur?