ALC 887 kullanıyorum BlackShark V2 X ile bunu alırsam çok fark olur mu?
Bence BlackShark kulakliklar fazla marifetli degil. IEM + bunu alirsan daha iyi verim alirsin. Tabii butce lazim. IEM olarak en uyguna bunu oneririm. Yani eger BlackShark icin alacaksan gerek yok.

Bunu bilmiyorum. Bence bu senaryoda USB'li urunlere bakman daha iyi olur. Wraith iade almiyor urunleri genelde. O yuzden seste bozulma yasasan sorun yasayabilirsin.
Anladım. Peki ben bu ürünle beraber ne almam lazım ki bu işin standartına ulaşayım. Bu mevzulara aşırı yabancıyım. Elimde sadece PC + IEM var. Kutu gibi cihaz oluyor. DAC/AMP dediğimiz şeyler onlar de mi?

Kısacası bu işin setupu nasıl oluyor. Kulaklık + Bu ürün + ?

Anladım. Peki ben bu ürünle beraber ne almam lazım ki bu işin standartına ulaşayım. Bu mevzulara aşırı yabancıyım. Elimde sadece PC + IEM var. Kutu gibi cihaz oluyor. DAC/AMP dediğimiz şeyler onlar de mi?

Kısacası bu işin setupu nasıl oluyor. Kulaklık + Bu ürün + ?
Oncelikle hangi IEM'i kullaniyorsun?

Bence BlackShark kulakliklar fazla marifetli degil. IEM + bunu alirsan daha iyi verim alirsin. Tabii butce lazim. IEM olarak en uyguna bunu oneririm. Yani eger BlackShark icin alacaksan gerek yok.
Yakın zamanda elime 1.500 TL gibi para geçicek. Normalde hoparlör alacaktım ama İEM ilgimi çektim konu açsam yardımcı olur musunuz ?

ALC 4030 ile SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum, bu ürünü alırsam ses kalitesinde bir fark yaşanır mı?