Başlangıç için DAC tavsiyesi: NiceHCK NK1

ALC 887 kullanıyorum BlackShark V2 X ile bunu alırsam çok fark olur mu?
Bence BlackShark kulakliklar fazla marifetli degil. IEM + bunu alirsan daha iyi verim alirsin. Tabii butce lazim. IEM olarak en uyguna bunu oneririm. Yani eger BlackShark icin alacaksan gerek yok.

@Simon Anakartta type c girişi yok. Bunu pcde sadece type c - usb dönüştürücü ile kullansak kayıp oluyor mudur?

@Simon Anakartta type c girişi yok. Bunu pcde sadece type c - usb dönüştürücü ile kullansak kayıp oluyor mudur?
Bunu bilmiyorum. Bence bu senaryoda USB'li urunlere bakman daha iyi olur. Wraith iade almiyor urunleri genelde. O yuzden seste bozulma yasasan sorun yasayabilirsin.

Bunu bilmiyorum. Bence bu senaryoda USB'li urunlere bakman daha iyi olur. Wraith iade almiyor urunleri genelde. O yuzden seste bozulma yasasan sorun yasayabilirsin.
Anladım. Peki ben bu ürünle beraber ne almam lazım ki bu işin standartına ulaşayım. Bu mevzulara aşırı yabancıyım. Elimde sadece PC + IEM var. Kutu gibi cihaz oluyor. DAC/AMP dediğimiz şeyler onlar de mi?

Kısacası bu işin setupu nasıl oluyor. Kulaklık + Bu ürün + ?

Oncelikle hangi IEM'i kullaniyorsun?

Yakın zamanda elime 1.500 TL gibi para geçicek. Normalde hoparlör alacaktım ama İEM ilgimi çektim konu açsam yardımcı olur musunuz ?

ALC 4030 ile SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum, bu ürünü alırsam ses kalitesinde bir fark yaşanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…