erdym
Üstün
Steam ve Epic de mevcut.
Sakin sürüşleri severseniz ETS 2 denenebilir. Oynadığını varsayıyorum ama yine de Battlefield 1'i söyleyeyim
Ayrıca Steam'de ücretsiz "Clap Clap" var cidden güzel bu arada. Bitirme süresi yaklaşık 5-10 dakika falan zaten tek oturuşta bitiriyorsunuz.
GeoGuessr da güzel zevkli. Escape the Backrooms ize muazzam iyi.
Ultrakill ve Titanfall 2 bakabilirsin. 2 side hızlı ve direk oyuna atan oyunlar. Titanfall'u tek oturuşta bitirmiştim.
Bitirdim onuda.Mükemmel bi oyundu.Ragnarokda yüklemiştim ama en düşük ayarlarda 20 fps olduğu için silmek zorunda kaldım.
Bitirdim onuda.Mükemmel bi oyundu.Ragnarokda yüklemiştim ama en düşük ayarlarda 20 fps olduğu için silmek zorunda kaldım.
Mafia serisi hiç ilgimi çekmiyor gerçekten 3 oyununuda denedim hiç sarmadı.Teşekkürler yinede öneriniz için
Bence başlar başlamaz seni tatmin etmesini beklemenin sebebi sosyal medya yüzünden dikkat süremizin günden güne erimesi. Oyunun seni hemen tatmin etmesini beklemek yerine sorunu kökten çözüp dikkat süreni artırmaya yönelik adımlar atman gerekiyor.
Merhaba. Beni saracak bir oyun arıyorum ancak oyun böyle başladığı gibi sarsın istiyorum, yani bir oyuna girdiğimde beni ikna etmesi için 2 dakikası oluyor, sonra çıkıyorum hemen. Dün palword indirdim, iki kere ağaç yumrukladım, sonra çıktım hemen sildim oyunu. Popüler oyunları oynadım, onların haricinde önerirseniz sevinirim.
Hocam belki linç ediceksiniz ama subnautica en sevmediğim oyunlar arasında.
Hocam belki linç edeceksiniz ama Subnautica en sevmediğim oyunlar arasında.