Şu olay Avrupa'nın herhangi bir yerinde olsa protestolar olurdu. Bizim gençler Moda'da kahve içiyor şu an. :LOL:

Ekrem İmamoğlu'nu hiç sevmem. Fikirleri de bana ters düşüyor. Ama 2352 yıl nedir abi? Baştaki uzun adam seçim kazanmak için bütün tuşlara aynı anda mı basıyor noluyor?

Ekrem İmamoğlu'nu hiç sevmem. Fikirleri de bana ters düşüyor. Ama 2352 yıl nedir abi? Baştaki uzun adam seçim kazanmak için bütün tuşlara aynı anda mı basıyor noluyor?
Kıssadan hisse teröriste yapmadıklarını bir masumu terörist yapıp ona yükleyerek yapıyorlar. Terörist kollayan hale geldiler. Barış güvercini yahut önder lider diyerek halka yedirmeye, verdiğimiz şehitleri unutturmaya çalışıyorlar.

İncik incik aranan Ekrem İmamoğlu 142 iddiadan sırayla yargılanıp ardından karara bağlanana kadar seçim gelmiş olacak.

Ne kadar kolay değil mi? Rakibin var ise yaz bir 142 iddia, beraat edene kadar geçecek olan süre ile siyasi süreç tamamlanmış oluyor.

Son düzenleme:
İncik incik aranan Ekrem İmamoğlu 142 iddiadan sırayla yargılanıp ardından karara bağlanana kadar seçim gelmiş olacak.

Ne kadar kolay değil mi? Rakibin var ise yaz bir 142 iddia, beraat edene kadar geçecek olan süre ile siyasi süreç tamamlanmış oluyor.

İşin absürt yanı Ergenekon ve Balyoz kumpası şu anki partinin desteğiyle sıla hasreti duydukları kimseler tarafından yapıldı ve unutuldu yahu Türk askerine en büyük ihaneti yapanlara hala oy verenlerin bulunması ne kadar saçma. En kötüsü de kendini aklamak için tek söz söyledi o da kandırıldık... Hala da Emekli Albay Orkun Özelleri sürece karşı çıktığı için hapis tutuyorlar ama Mavi Çarşı Katliamını gerçekleştiren teröristi de saldılar. Çok şey söylemek çokça sövmek istiyorum ama muhattap kim var?

Terör örgütü kurup onbinlerce sivilin ve askerin canına kıyanlar bu kadar ceza ile yargılanmıyor. İddianame olmasına rağmen kesin dille yazılmış ve “suç örgütü” denmiş bu tamamen yasalara aykırı.

Gerçek bence bu, yapmayacaklar da toplumun nabzını ölçüyorlar gibi. Hani yapsaydık ne olurdu gibi.