S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 807 Makaleler 1 Beğeniler 231 1 Haziran 2026 #1 Selamünaleyküm. Basur olduk. Hangi bölüm bakıyor? Bir de buraya gitsem bağırsağa kamera sokarlar mı? Ben istiyorum. Çünkü bozuk gibi bağırsak. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2026
Selamünaleyküm. Basur olduk. Hangi bölüm bakıyor? Bir de buraya gitsem bağırsağa kamera sokarlar mı? Ben istiyorum. Çünkü bozuk gibi bağırsak.
mortem.dll 70 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.375 Makaleler 52 Çözümler 116 Beğeniler 4.192 Yer Cordis Die 1 Haziran 2026 #2 Genel Cerrahi'ye randevu almalısınız.
H hargainbunter Uzman Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 27 Beğeniler 9 1 Haziran 2026 #3 Bir çalışmada her 3 insandan en az 1'i hayatının bir döneminde basur (hemeroid) oluyor denilmişti. Proktoloji alt dalında uzman bir genel cerrahtan randevu alabilirsiniz. Genelde makat hastalıklarında muayenede anoskop aleti kullanılır, oldukça kısa süren bir görüntüleme. Başka hastalıklardan şüphe söz konusu ise kolonoskopi vs. isterler genelde. Aşırı ilerlememiş basur diyet ile kolayca tedavi edilir genelde. Geçmiş olsun.
Bir çalışmada her 3 insandan en az 1'i hayatının bir döneminde basur (hemeroid) oluyor denilmişti. Proktoloji alt dalında uzman bir genel cerrahtan randevu alabilirsiniz. Genelde makat hastalıklarında muayenede anoskop aleti kullanılır, oldukça kısa süren bir görüntüleme. Başka hastalıklardan şüphe söz konusu ise kolonoskopi vs. isterler genelde. Aşırı ilerlememiş basur diyet ile kolayca tedavi edilir genelde. Geçmiş olsun.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 807 Makaleler 1 Beğeniler 231 1 Haziran 2026 #4 mortem.dll dedi: Genel Cerrahi'ye randevu almalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çam sakuraya aldım.
mortem.dll dedi: Genel Cerrahi'ye randevu almalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çam sakuraya aldım.