Makaleler
5
Yer
Winterfell

Bu konudaki sorun hala devam ediyor, sağlık ocağından verilen ilaç etki etmedi.
Reflü olabileceğini söylemişti doktor ama hangi bölüme gideceğim bilemedim.

@ProfTech

Gastroenteroloji bölümü bakıyor fakat ilk olarak gidecekseniz MHRS'de verilen bilgi gibi İç Hastalıklarına muayene olmanız gerekiyor onlar sizi yönlendiriyor.

1766612095127.webp

Bu konudaki sorun hala devam ediyor, sağlık ocağından verilen ilaç etki etmedi.
Reflü olabileceğini söylemişti doktor ama hangi bölüme gideceğim bilemedim.

@ProfTech

Reflü için gitmen gereken bölüm gastroenteroloji. Eğer bulunduğun yerde gastro yoksa Dahiliye'ye gidebilirsin. En doğru tanı ve tedavi gastroenterolojide yapılır.
Bu durum devam ettiği için gecikmeden gastroenterolojiye randevu al. Sağlık ocağındaki ilaç etki etmediyse daha güçlü veya farklı bir tedavi gerekme durumu olabilir.

Arkadaşlar sorunuza cevap vermiş zaten ben gıda tarafına yorum yapmak istiyorum. Ülkede gıda kalitesi her geçen gün düşüyor. Belki sizin aldığınız esnaf bu malzeme kalitesine biraz daha direnip sonra teslim olmuş olabilir. Size tavsiyem poğaça gibi gıdaları kendi sağlığınız için tüketmemeniz olur. Sırf poğaça yemek için hastaneye gidip ilaç tedavisi görmek falan bence ekstrem işler.

Arkadaşlar sorunuza cevap vermiş zaten ben gıda tarafına yorum yapmak istiyorum. Ülkede gıda kalitesi her geçen gün düşüyor. Belki sizin aldığınız esnaf bu malzeme kalitesine biraz daha direnip sonra teslim olmuş olabilir. Size tavsiyem poğaça gibi gıdaları kendi sağlığınız için tüketmemeniz olur. Sırf poğaça yemek için hastaneye gidip ilaç tedavisi görmek falan bence ekstrem işler.
Aynı şekilde size katılıyorum. Abim ve kuzenimde sürekli dışarıdan poğaça tüketiyor her sabah ikisininde midesinde sorunlar çıktı. Abim bırakalı birkaç yıl oldu yaşı 32. Kuzenim daha 23 yaşında ona rağmen hâlâ bırakmıyor. Dikkatli olun

Burada sıkıntı yaratan yağ ve yağlı yiyecekler. Özellikle de işlenmiş yağ. Tüketimi azaltın su için bazen günlerdir su içmeyi unutan oluyor.

Dışarıda satılan çoğu gıdanın kalitesi düşük, vücuda sindirilmesi zor besinler girdikçe vücut farklı reaksiyonlar gösterebiliyor, yediklerine dikkat edip bol su tüket.
Dahiliye bölümüne uğra, doktorun gerekli görürse gastroenteroloji bölümüne yönlendirir.