Altair
Yetkin
Ben de 1 hafta önce sakatlandım, 2 hafta oldu ama hâlâ geçmedi. Hastaneye gittim, röntgen çekildi ama bir şey çıkmadı. Ortopediye randevu aldım, 2 hafta sonraya verdiler, şu an bekliyorum. Gerçekten çok illet bir durum; ameliyatsız çözümü yok gibi, bir türlü iyileşmiyor.
Bende de aynı sizinki gibi belirtiler var.
Bilmiyorum hocam umarım amelyatlık değildir en küçük amelyattan bile çok korkuyorum.
Ben de 1 hafta önce sakatlandım, 2 hafta oldu ama hâlâ geçmedi. Hastaneye gittim, röntgen çekildi ama bir şey çıkmadı. Ortopediye randevu aldım, 2 hafta sonraya verdiler, şu an bekliyorum. Gerçekten çok illet bir durum; ameliyatsız çözümü yok gibi, bir türlü iyileşmiyor.
Yırtık küçükse sanırım amelyatsızda iyileşiyormuş hocam.
Hocam siz nasıl zarar verdiniz ben ayakkabıyla ayagımı yere sürterek dönmeye alışmışım evde çıplak ayakla parkede ayagımı yere sürterek birkaç kez dönmeye çalıştım mal gibi pert oldu dizlerim.