Real

Başarılı
Roblox & Discord'a girebilmek için Windscribe VPN, GoodbyeDPI DNS kullanıyorum. GoodbyeDPI DNS uygulamayı açmak için yetersiz olduğu için uygulamayı Windscribe ile açıyorum. Fakat Windscribe kotalı olduğu için uygulamayı açtığımda Windscribe kapatıp GoodbyeDPI açıyorum.

Eğer mümkünse .BAT dosyası çalıştırdığımda, Windscribe VPN açsa, 30 saniye sonra Windscribe VPN kapatıp GoodbyeDPI uygulamasını açabilecek bir kod yapılabilir mi? Yapılabilirse nasıl yapabilirim?

Çözüm
Not defterine aşağıda vermiş olduğum kodu yapıştırın ve "tüm dosyalar olarak" bir .bat dosyası oluşturun.

1728475823455.webp

1. kısımdaki kırmızı ile işaretlenmiş alana açmak istediğiniz uygulamanın dosya konumunu ekleyin.
2. kısımdaki alana dosya konumundaki açmak istediğiniz dosyayı uzantısıyla birlikte ekleyin.
3. kısımdaki ilk alan kaç saniye sonra kapanacağı ben "5" saniye yazdım siz "30" yazacaksınız.
4. kısımdaki alan ise "30" saniye sonra uygulamanın kapanması için oraya da 2. adımdaki dosya ve uzantısını yazıyoruz.
5. kısımdaki alana programın kapandıktan sonra diğer açılacak programın dosya konumunu ekliyoruz.
6. kısımdaki alana dosya konumundaki açmak istediğiniz dosyayı uzantısıyla birlikte ekleyin.

Kod:
@echo off.
cd "C:\Program Files\Ente Auth"
Start "" /b auth.exe
timeout /T 5 /nobreak >nul
taskkill /IM auth.exe /F
cd "C:\Program Files\XnViewMP"
Start "" /b xnviewmp.exe

Özellikler kısmından bu adresleri hızlıca alabilirsiniz.

1728475480473.webp
Not defterine aşağıda vermiş olduğum kodu yapıştırın ve "tüm dosyalar olarak" bir .bat dosyası oluşturun.

1728475823455.webp

1. kısımdaki kırmızı ile işaretlenmiş alana açmak istediğiniz uygulamanın dosya konumunu ekleyin.
2. kısımdaki alana dosya konumundaki açmak istediğiniz dosyayı uzantısıyla birlikte ekleyin.
3. kısımdaki ilk alan kaç saniye sonra kapanacağı ben "5" saniye yazdım siz "30" yazacaksınız.
4. kısımdaki alan ise "30" saniye sonra uygulamanın kapanması için oraya da 2. adımdaki dosya ve uzantısını yazıyoruz.
5. kısımdaki alana programın kapandıktan sonra diğer açılacak programın dosya konumunu ekliyoruz.
6. kısımdaki alana dosya konumundaki açmak istediğiniz dosyayı uzantısıyla birlikte ekleyin.

Kod:
@echo off.
Start "" /b auth.exe
taskkill /IM auth.exe /F
Start "" /b xnviewmp.exe

1728475480473.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 88947

Kod:
@echo off.
Start "" /b auth.exe
taskkill /IM auth.exe /F
Start "" /b xnviewmp.exe

Eki Görüntüle 88944

Çok teşekkür ederim. Böyle oldu fakat GoodbyeDPI yönetici olarak açılması gerek. Kodlamadaki dosyayı yönetici izinleriyle çalıştıracak bir kod var mı?

Çok teşekkür ederim. Böyle oldu fakat GoodbyeDPI yönetici olarak açılması gerek. Kodlamadaki dosyayı yönetici izinleriyle çalıştıracak bir kod var mı?

Batch dosyasında bunun olabileceğiniz sanmıyorum hocam.

Birkaç önerim:
1. GoodbyeDPI dosyasının özelliklerinden "Uyumluluk" kısmından "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

1728480670410.webp

2. batch dosyasını C:\ diskine atıp oradan çalıştırmayı deneyin.
3. batch dosyasının özelliklerine girin ve "Uyumluluk" kısmından "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

Batch dosyasında bunun olabileceğiniz sanmıyorum hocam.
Birkaç önerim.
1. GoodbyeDPI dosyasının özelliklerinden "Uyumluluk" kısmından "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

Eki Görüntüle 88959

2. batch dosyasını C:\ diskine atıp oradan çalıştırmayı deneyin.
3. batch dosyasının özelliklerine girin ve "Uyumluluk" kısmından "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
1728480926785.webp

"Yönetici olarak çalıştır" tiklenmiyor hocam. Sebebini bilmiyorum.

Eki Görüntüle 88960

"Yönetici olarak çalıştır" tiklenmiyor hocam. Sebebini bilmiyorum.

C:\ diskine kopyalayın. Dosyaya sağ tık > kısayol oluştur > masaüstüne gönder seçeneğine tıklayın ve kısayol dosyasında bu işlemleri deneyin.
GoodbyeDPI C:\ Diskinde olsun.

Eki Görüntüle 88947
4. kısımdaki alan ise "30" saniye sonra ugulamanın kapanması için orayada 2. adımdaki dosya ve uzantısını yazıyoruz.

Kod:
@echo off.
Start "" /b auth.exe
taskkill /IM auth.exe /F
Start "" /b xnviewmp.exe

Eki Görüntüle 88944

GoodbyeDPI C:\ diskinde olsun. Benim size gönderdiğim mesajdakı 6. kısma kısayol dosyasını ekleyin. Kısayol dosyasında "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği açık olması lazım.

C:\ diskine kopyalayın. Dosyaya sağ tık > kısayol oluştur > masaüstüne gönder seçeneğine tıklayın ve kısayol dosyasında bu işlemleri deneyin.
GoodbyeDPI C:\ Diskinde olsun.

GoodbyeDPI C:\ diskinde olsun. Benim size gönderdiğim mesajdakı 6. kısma kısayol dosyasını ekleyin. Kısayol dosyasında "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği açık olması lazım.
Tamam şu anda sorunsuz oldu. Teşekkür ediyorum. 😇