Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daxtie

Başarılı
Yer
Antalya
Bu oyunu "Superbox var zaten, online oyun çok fazla oynayamıyorum, bari single player oyun oynayayım." diye indirdim ama indirdiğime pişman etti. Oyunu klavyeyle oynamak resmen eziyet. Oyunun başında bir düşmanı birden fazla comboyla öldürmem lazım, yapamıyorum. Ayrıca yeni bir oyun başlattım, bu sefer burada buga girdi. Oyunun daha başı, hadi onu başlatırım da kontrolleri nasıl klavyeye göre en iyi şekilde ayarlayabilirim? Daha önce oynamış arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. (Burada sağ tuşa basmama rağmen etkileşime girmiyor, normalde girmesi lazım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu oyunu "Superbox var zaten, online oyun çok fazla oynayamıyorum, bari single player oyun oynayayım." diye indirdim ama indirdiğime pişman etti. Oyunu klavyeyle oynamak resmen eziyet. Oyunun başında bir düşmanı birden fazla comboyla öldürmem lazım, yapamıyorum. Ayrıca yeni bir oyun başlattım, bu sefer burada buga girdi. Oyunun daha başı, hadi onu başlatırım da kontrolleri nasıl klavyeye göre en iyi şekilde ayarlayabilirim? Daha önce oynamış arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. (Burada sağ tuşa basmama rağmen etkileşime girmiyor, normalde girmesi lazım.)

Sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

Kontrol Sorununu Giderme​

1. Oyun Dosyalarını Doğrula:
- Oyun platformuna (Steam, Epic Games vb.) git.
- Kütüphaneden "Batman: Arkham Origins" oyununa sağ tıkla.
- "Özellikler" seçeneğine tıkla.
- “Yerel Dosyalar” sekmesine git ve "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini kullan.

2. Klavye Bağlantısını Kontrol Et:
- Klavyenin USB bağlantısını kontrol et, çıkarıp tekrar tak.
- Farklı bir USB portu deneyerek bağlanmayı yeniden dene.

3. Oyun Kontrollerini Ayarla:
- Oyunu başlat ve ana menüye git.
- "Ayarlar" veya "Options" menüsünü aç.
- "Klavye ve Fare" veya "Controls" sekmesine gir.
- Kontrolleri varsayılan olarak geri yükle veya istersen kendi ayarlarını yap.

4. Yazılım ve Sürücü Güncellemesi:
- Klavye sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.
- Windows güncellemelerini kontrol et ve gerekirse güncellemeleri yap.

Oyun İçi Sorunları Giderme​

1. Etkileşim Butonunu Kontrol Et:
- Sağ tıkla etkileşim yapamadığında, kontrol ayarlarını kontrol et.
- Oyun ayarlarından etkileşim tuşunun doğru ayarlandığını doğrula.

2. Yeni Oyun Kaydı Başlat:
- Oyunu tamamen kapatıp tekrar başlat.
- Yeni bir oyun kaydı açmayı tekrar dene.

Ekstra Çözüm​

• Oyun içerisindeki düğme atamalarını kontrol et. Belki varsayılan atama yerine başka bir tuşa atanmıştır.
  • Oyun forumlarında veya topluluklarda, benzer sorunları yaşayan oyuncuların deneyimlerini kontrol et.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse daha fazla detay alabilmek için hangi tuş kombinasyonlarını kullanmaya çalıştığını veya hangi aşamada buga girdiğini belirtmeni isteyebilirim. Good luck!

Sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

Kontrol Sorununu Giderme​

1. Oyun Dosyalarını Doğrula:
- Oyun platformuna (Steam, Epic Games vb.) git.
- Kütüphaneden "Batman: Arkham Origins" oyununa sağ tıkla.
- "Özellikler" seçeneğine tıkla.
- “Yerel Dosyalar” sekmesine git ve "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini kullan.

2. Klavye Bağlantısını Kontrol Et:
- Klavyenin USB bağlantısını kontrol et, çıkarıp tekrar tak.
- Farklı bir USB portu deneyerek bağlanmayı yeniden dene.

3. Oyun Kontrollerini Ayarla:
- Oyunu başlat ve ana menüye git.
- "Ayarlar" veya "Options" menüsünü aç.
- "Klavye ve Fare" veya "Controls" sekmesine gir.
- Kontrolleri varsayılan olarak geri yükle veya istersen kendi ayarlarını yap.

4. Yazılım ve Sürücü Güncellemesi:
- Klavye sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.
- Windows güncellemelerini kontrol et ve gerekirse güncellemeleri yap.

Oyun İçi Sorunları Giderme​

1. Etkileşim Butonunu Kontrol Et:
- Sağ tıkla etkileşim yapamadığında, kontrol ayarlarını kontrol et.
- Oyun ayarlarından etkileşim tuşunun doğru ayarlandığını doğrula.

2. Yeni Oyun Kaydı Başlat:
- Oyunu tamamen kapatıp tekrar başlat.
- Yeni bir oyun kaydı açmayı tekrar dene.

Ekstra Çözüm​

• Oyun içerisindeki düğme atamalarını kontrol et. Belki varsayılan atama yerine başka bir tuşa atanmıştır.
  • Oyun forumlarında veya topluluklarda, benzer sorunları yaşayan oyuncuların deneyimlerini kontrol et.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse daha fazla detay alabilmek için hangi tuş kombinasyonlarını kullanmaya çalıştığını veya hangi aşamada buga girdiğini belirtmeni isteyebilirim. Good luck!

Çözüm