Vadbav
Başarılı
Bi çok insan gibi bi çok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden.O zaman geçmiş olsun. Yeni oyunları beklemek gerek.
Bi çok insan gibi bi çok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden.O zaman geçmiş olsun. Yeni oyunları beklemek gerek.
Tema olarak benzemese de dövüş sistemi olarak benzeyen Sleeping Dogs var.Batman Arkham serisine benzer oyun önerisi yapabilecekler var mı?
Oyun steamed yokmu hocam sadece eneba bağlantısı gözüküyor da?Tema olarak benzemese de dövüş sistemi olarak benzeyen Sleeping Dogs var.
Birçok insan gibi birçok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden.
Ben çok öfkelenirim hocam hiç challange oyuncusu değilim vallahi. Çok güzel oyunlar gibi duruyor ama sabrın sonu selamet dedikten sonra.
Oyun steamed yokmu hocam sadece eneba bağlantısı gözüküyor da?
Şimdi satın aldım hocam bakacağım indiripBatman benzerlerini oynamışsın, Mass Effect Legendary Edition oynamadıysan bakabilirsin. Batman'e benzemiyor ama daha iyisi.