Torukojin Kaneki
Başarılı
Metro Exodus mu, Batman Arkham Knight mı, Batman Arkham Origins mi, Resident Evil 7 Biohazard mı? Bu oyunlar arasından hangisi alınmalı sizce?
7'yi al. Guven bana. Fakat oyunda cok fazla vahset var. Hassas isen onermem. Yine de bunlardan en iyisi 7 ve Exodus.
Tek başıma korku oynamam hocam, şimdi farkettim arkadaşlarım almayacaklarını söyledi. Bende vazgeçtim ama konuyu yazmıştım bile.Metro Exodus. Hikayesi fena değil. Oynanışı da zevkli.
Exodus alacağım gibi teşekkürler.Metro Exodus. Hikayesi fena değil. Oynanışı da zevkli.
Exodus'da korku ogelerinden rahatsiz olanlar icin uygun degil. Batman'lerden birini al bence. Korku ogesi istemiyorsan guvenli secenek olur.Tek başıma korku oynamam hocam, şimdi farkettim arkadaşlarım almayacaklarını söyledi. Bende vazgeçtim ama konuyu yazmıştım bile.
Exodus alacağım gibi teşekkürler.
Yanlış anlaşılmasın sürekli irkileceğimi düşündüğüm oyunlarda oynamıyorum jumpscare falan varsa oynamam. Abartılı jumpscare yoksa falan oynarım. Alıyım mı sizce?Exodus'da korku ogelerinden rahatsiz olanlar icin uygun degil. Batman'lerden birini al bence. Korku ogesi istemiyorsan guvenli secenek olur.
Ortam gerici biraz. Fakat ekstrem derecede irkilmezsin. Ya da istersen Exodus'u al, baktin oyun seni rahatsiz etmiyorsa oynarsin. Eger seni rahatsiz ederse iade edersin zamani gecmeden.Yanlış anlaşılmasın sürekli irkileceğimi düşündüğüm oyunlarda oynamıyorum jumpscare falan varsa oynamam. Abartılı jumpscare yoksa falan oynarım. Alıyım mı sizce?
İade edersem kart paraya mı geliyor steam bakiyesine mi?Ortam gerici biraz. Fakat ekstrem derecede irkilmezsin. Ya da istersen Exodus'u al, baktin oyun seni rahatsiz etmiyorsa oynarsin. Eger seni rahatsiz ederse iade edersin zamani gecmeden.
Aslında onu da alabilirim ama karşıma çıkmadı ben grafiği güzel hikayesi güzel istiyorum hangisini almalıyım?Batman Arkham Knight’ı öneririm. Listede yok ama Arkham City de mükemmeldir.
Hic iade yapmadim. Bilmiyorum. Istersen yeni konu ac.İade edersem kart paraya mı geliyor steam bakiyesine mi?