KS KS Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 23 Haziran 2025 #11 Ehwenisher dedi: O zaman geçmiş olsun. Yeni oyunları beklemek gerek. Genişletmek için tıkla... Bi çok insan gibi bi çok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden.
Ehwenisher dedi: O zaman geçmiş olsun. Yeni oyunları beklemek gerek. Genişletmek için tıkla... Bi çok insan gibi bi çok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 23 Haziran 2025 #12 Vadbav dedi: Batman Arkham serisine benzer oyun önerisi yapabilecekler var mı? Genişletmek için tıkla... Tema olarak benzemese de dövüş sistemi olarak benzeyen Sleeping Dogs var.
Vadbav dedi: Batman Arkham serisine benzer oyun önerisi yapabilecekler var mı? Genişletmek için tıkla... Tema olarak benzemese de dövüş sistemi olarak benzeyen Sleeping Dogs var.
KS KS Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 23 Haziran 2025 #13 dalmatianpelican dedi: Tema olarak benzemese de dövüş sistemi olarak benzeyen Sleeping Dogs var. Genişletmek için tıkla... Oyun steamed yokmu hocam sadece eneba bağlantısı gözüküyor da?
dalmatianpelican dedi: Tema olarak benzemese de dövüş sistemi olarak benzeyen Sleeping Dogs var. Genişletmek için tıkla... Oyun steamed yokmu hocam sadece eneba bağlantısı gözüküyor da?
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 Beğeniler 2.464 Yer Kaer Morhen 23 Haziran 2025 #14 Vadbav dedi: Birçok insan gibi birçok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Sırf bu yüzden souls oyunlarına bulaşamadım.
Vadbav dedi: Birçok insan gibi birçok türe ısınabilsem keşke hocam oyunculuk konusunda o kadar zorluk çekiyorum ki bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Sırf bu yüzden souls oyunlarına bulaşamadım.
KS KS Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 23 Haziran 2025 #15 Ehwenisher dedi: Sırf bu yüzden souls oyunlarına bulaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ben çok öfkelenirim hocam hiç challange oyuncusu değilim vallahi. Çok güzel oyunlar gibi duruyor ama sabrın sonu selamet dedikten sonra.
Ehwenisher dedi: Sırf bu yüzden souls oyunlarına bulaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ben çok öfkelenirim hocam hiç challange oyuncusu değilim vallahi. Çok güzel oyunlar gibi duruyor ama sabrın sonu selamet dedikten sonra.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 23 Haziran 2025 #16 Batman benzerlerini oynamışsın, Mass Effect Legendary Edition oynamadıysan bakabilirsin. Batman'e benzemiyor ama daha iyisi.
Batman benzerlerini oynamışsın, Mass Effect Legendary Edition oynamadıysan bakabilirsin. Batman'e benzemiyor ama daha iyisi.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 23 Haziran 2025 #17 Vadbav dedi: Oyun steamed yokmu hocam sadece eneba bağlantısı gözüküyor da? Genişletmek için tıkla... https://store.steampowered.com/agecheck/app/307690/
Vadbav dedi: Oyun steamed yokmu hocam sadece eneba bağlantısı gözüküyor da? Genişletmek için tıkla... https://store.steampowered.com/agecheck/app/307690/
KS KS Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 23 Haziran 2025 #18 Sensei dedi: Batman benzerlerini oynamışsın, Mass Effect Legendary Edition oynamadıysan bakabilirsin. Batman'e benzemiyor ama daha iyisi. Genişletmek için tıkla... Şimdi satın aldım hocam bakacağım indirip
Sensei dedi: Batman benzerlerini oynamışsın, Mass Effect Legendary Edition oynamadıysan bakabilirsin. Batman'e benzemiyor ama daha iyisi. Genişletmek için tıkla... Şimdi satın aldım hocam bakacağım indirip