Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yavuz59

Becerikli
ATK HUB üzerinden ışıklandırmayı "Colorful" olarak ayarlamama rağmen kırmızı yanıyor. Bir de A, B, X, Y tuşlarındaki ışıklar düzenlenebiliyor mu?

Çözüm
1770839476764.webp

1770840163468.webp

Bir sorundan dolayı iade ettiğim Throne Tactical ile aynı donanım sanırım Axe Pro.
Onun yazılımı yoktu. Ama bu tuş kombinasyonları ile ışıklar ayarlanabiliyordu. Bir deneyin isterseniz.
ATK hub üzerinden ışıklandırmayı "Colorful" olarak ayarlamama rağmen kırmızı yanıyor. Bir de A, B, X, y tuşlarındaki ışıklar düzenlenebiliyor mu?

Driver sürümünüz ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende herhangi bir problem yok o kısımda. A, B, X, Y tuşlarının ışıkları sabit beyaz.

Gamepadin cihazınızla olan bağlantısını kesin. ATK HUB'ı kapatın ve yönetici olarak açın. Program açılırken bağlantı isteyecek, o zaman Gamepad'i bağlayıp dener misiniz?

Driver sürümünüz ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende herhangi bir problem yok o kısımda. A, B, X, Y tuşlarının ışıkları sabit beyaz.

Gamepadin cihazınızla olan bağlantısını kesin. ATK HUB'ı kapatın ve yönetici olarak açın. Program açılırken bağlantı isteyecek, o zaman Gamepad'i bağlayıp dener misiniz?

Yok hocam olmadı.

1770836479188392008652114171425.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
1770839476764.webp

1770840163468.webp

Bir sorundan dolayı iade ettiğim Throne Tactical ile aynı donanım sanırım Axe Pro.
Onun yazılımı yoktu. Ama bu tuş kombinasyonları ile ışıklar ayarlanabiliyordu. Bir deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Eki Görüntüle 226553

Eki Görüntüle 226557
Bir sorundan dolayı iade ettiğim throne tactical ile aynı donanım sanırım axe Pro.

İşe yaradı hocam sağ olun.

ATK hub web driver üzerinden dener misiniz? Burada çalışması lazım.

Yine çalışmazsa şöyle yapalım. Bilgisayarınızda bulunan ATK hub programını silin. Biraz daha eski bir sürümünü kuralım. Bende bu sürüm kurulu ve bir problem yaşamadım. Bunu kurarak deneyin.

Web driverı neden kolu göremiyor. Bir türlü algılatamadım.