Bir sorundan dolayı iade ettiğim Throne Tactical ile aynı donanım sanırım Axe Pro.
Onun yazılımı yoktu. Ama bu tuş kombinasyonları ile ışıklar ayarlanabiliyordu. Bir deneyin isterseniz.
Driver sürümünüz ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende herhangi bir problem yok o kısımda. A, B, X, Y tuşlarının ışıkları sabit beyaz.
Gamepadin cihazınızla olan bağlantısını kesin. ATK HUB'ı kapatın ve yönetici olarak açın. Program açılırken bağlantı isteyecek, o zaman Gamepad'i bağlayıp dener misiniz?
Driver sürümünüz ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende herhangi bir problem yok o kısımda. A, B, X, Y tuşlarının ışıkları sabit beyaz.
Gamepadin cihazınızla olan bağlantısını kesin. ATK HUB'ı kapatın ve yönetici olarak açın. Program açılırken bağlantı isteyecek, o zaman Gamepad'i bağlayıp dener misiniz?
ATK HUB Web Driver üzerinden dener misiniz? Burada çalışması lazım.
Yine çalışmazsa şöyle yapalım. Bilgisayarınızda bulunan ATK HUB programını silin. Biraz daha eski bir sürümünü kuralım. Bende bu sürüm kurulu ve bir problem yaşamadım. Bunu kurarak deneyin.
Bir sorundan dolayı iade ettiğim Throne Tactical ile aynı donanım sanırım Axe Pro.
Onun yazılımı yoktu. Ama bu tuş kombinasyonları ile ışıklar ayarlanabiliyordu. Bir deneyin isterseniz.
Eki Görüntüle 226557
Bir sorundan dolayı iade ettiğim throne tactical ile aynı donanım sanırım axe Pro.
ATK hub web driver üzerinden dener misiniz? Burada çalışması lazım.
Yine çalışmazsa şöyle yapalım. Bilgisayarınızda bulunan ATK hub programını silin. Biraz daha eski bir sürümünü kuralım. Bende bu sürüm kurulu ve bir problem yaşamadım. Bunu kurarak deneyin.