Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes Ceylan

Çalışkan
Bugün Battle.net üzerinden Diablo 4 satın aldım. Satın alma işleminden yaklaşık 1 saat sonra bazı sebeplerden dolayı iade etmek istedim. Battle.net’in resmi iade sayfasına girdiğimde şu mesajla karşılaştım:

“Hiçbir siparişiniz iadeye uygun değildir. Doğru hesaba giriş yaptığınızdan emin olun.”
Doğru hesaptan giriş yaptığım hâlde iade seçeneği çıkmıyor. Oyun yalnızca 1 saat önce satın alındı ve henüz çok kısa süre geçti. Oyunu indirmedim bile.
Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Blizzard'ın iade politikasını karşılıyorsunuz, iade edebiliyor olmanız gerek. Bir de manuel olarak iade istemeyi deneyin.
defalarca denedim ama sonuç hep uygun değildir yazısı çıkıyor

Blizzard'ın iade politikasını karşılıyorsunuz, iade edebiliyor olmanız gerek. Bir de manuel olarak iade istemeyi deneyin.
1755201448571.webp

defalarca denedim ama sonuç hep uygun değildir yazısı çıkıyor

1755201448571.webp
Bu kadar kötü bir arayüz ve destek ekibini hayatım boyunca hiç bir yerde görmedim gerçekten çok başarısız.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Blizzard biraz garip iade konusunda bende Wow paketi almıştım iade etmek istemiştim burada çıkmadı daha sonra desteğe yazdım bu paketi iade edemezsiniz dedi. Bende tekrardan iade politika sayfasını ekleyerek bu oyunu iade edebilmek kurallarınıza göre mümkün iade etmek istiyorum dedim başka bir destek personeli kusura bakmayın haklısınız diyerek iade etti.