Arkadaşlar şimdi kodun nasıl alınıp aktif edildiğini anlatacağım. Öncelikle VPN lazım, ben United Kingdom konumunu kullandım. Konumu ayarlayınca NVIDIA App'den sol tarafta kod kullan bölümüne girip aşağıda NVIDIA reward diye bir şey çıkıyor oraya girince bizi tarayıcıya yönlendiriyor...
www.technopat.net
Bu 3 aylık dağıtıldığı zaman ki ama aynı yöntemle alabilirsiniz. VPN olarak Windscribe öneririm 10 gb ücretsiz kullanabiliyorsun.
Oyunu Xbox üzerinden oynadım ve bana koşma Simulator'ü gibi geldi. Bir görev veriyor çok uzaklara. Sadece koşuyop yolda önüne çıkan 3-5 mobu kesiyosun. Zindanlar ise girince çıkamıyorsun kocaman ve genel olarak oyun kolay geldi bana. Mob kesmek kolay bir kere bile ölmedim 30.seviyeye geldim. Ben mi oynamayı bilmiyorum acaba?
Oyun içinde kazandığımız paralar ile ne yaptığımızı bilmiyorum çok para kastım öyle duruyor.
Oyunu Xbox üzerinden oynadım ve bana koşma Simulator'ü gibi geldi. Bir görev veriyor çok uzaklara. Sadece koşuyop yolda önüne çıkan 3-5 mobu kesiyosun. Zindanlar ise girince çıkamıyorsun kocaman ve genel olarak oyun kolay geldi bana. Mob kesmek kolay bir kere bile ölmedim 30.seviyeye geldim. Ben mi oynamayı bilmiyorum acaba?
Oyun içinde kazandığımız paralar ile ne yaptığımızı bilmiyorum çok para kastım öyle duruyor.
Mob kesmek kolay bir kere bile ölmedim 30. seviyeye geldim. Ben mi oynamayı bilmiyorum acaba?
30. seviyeye kadar kastığınız para, sonradan kasacağınız parayla kıyaslayınca komik kalacak. Ayrıca daha 1. dünya zorluğundasınız, 4 zorluk seviyesi var. Oyun gittikçe zorlaşıyor. 100 seviye olmanıza gerek yok.