Harbi daha pahalıya geliyormuş, akşam mesai dönüşünde yapıştıracağım.Deneme sürecinde Steam'de indirimdeydi de ben 1030 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam.
Not: İşyerinde telefon yasak ve internet kısıtlı olduğu için şimdi alamıyorum. :')
Harbi daha pahalıya geliyormuş, akşam mesai dönüşünde yapıştıracağım.Deneme sürecinde Steam'de indirimdeydi de ben 1030 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam.
8 Ekim'de gelecek genişleme paketi bayağı önemli olacak bu arada sezon içerikleri için, ana oyun bu yüzden indirimde biraz haberiniz olsun hocam.Harbi daha pahalıya geliyormuş, akşam mesai dönüşünde yapıştıracağım.
Not: İşyerinde telefon yasak ve internet kısıtlı olduğu için şimdi alamıyorum. :')
Zorluk 100'den sonra başlıyor.Oyunu Xbox üzerinden oynadım ve bana koşma Simulator'ü gibi geldi. Bir görev veriyor çok uzaklara. Sadece koşuyop yolda önüne çıkan 3-5 mobu kesiyosun. Zindanlar ise girince çıkamıyorsun kocaman ve genel olarak oyun kolay geldi bana. Mob kesmek kolay bir kere bile ölmedim 30.seviyeye geldim. Ben mi oynamayı bilmiyorum acaba?
Oyun içinde kazandığımız paralar ile ne yaptığımızı bilmiyorum çok para kastım öyle duruyor.
30. seviyeye kadar kastığınız para, sonradan kasacağınız parayla kıyaslayınca komik kalacak. Ayrıca daha 1. dünya zorluğundasınız, 4 zorluk seviyesi var. Oyun gittikçe zorlaşıyor. 100 seviye olmanıza gerek yok.Mob kesmek kolay bir kere bile ölmedim 30. seviyeye geldim. Ben mi oynamayı bilmiyorum acaba?
Oyun içinde kazandığımız paralar ile ne yaptığımızı bilmiyorum çok para kastım öyle duruyor.