Alex Mason

Yetkin
Selam. Adamlarla takım olmaya çalışıyorum. İlk başta takım oluyormuş gibi yapıp sonra silah çekip beni vuruyorlar. Önce davranıp emote - silah geçişinde bekleme süresi olduğu için ateş edemiyorum. Kimseyle takım olamıyorum, herkes çok kurnaz.

Bir tane bug vardı da fixlemişlerdir.

Bu oyun modunda tek başıma da olup Azmin Zaferi (Victory Royale) alamıyorum çünkü millet 4 kişilik takım oluyor ve tek başına 4 kişiyi öldürmek imkânsız. Çok zor gerçekten Azmin Zaferi almak.

Bir öneriniz var mı? Lütfen oyunu biri konuya yazmış olmak için yazmasın.

Selam. Adamlarla takım olmaya çalışıyorum. İlk başta takım oluyormuş gibi yapıp sonra silah çekip beni vuruyorlar. Önce davranıp emote - silah geçişinde bekleme süresi olduğu için ateş edemiyorum. Kimseyle takım olamıyorum, herkes çok kurnaz.

Bir tane bug vardı da fixlemişlerdir.

Bu oyun modunda tek başıma da olup Azmin Zaferi (Victory Royale) alamıyorum çünkü millet 4 kişilik takım oluyor ve tek başına 4 kişiyi öldürmek imkânsız. Çok zor gerçekten Azmin Zaferi almak.

Bir öneriniz var mı? Lütfen oyunu biri konuya yazmış olmak için yazmasın.

- Stratejik Oynamaya Başlayın: Sahada düşmanlarınızı dikkatli bir şekilde izleyin ve onların davranışlarını analiz edin. Beklenmedik saldırılardan kaçınmak için daha temkinli hareket edin.

- Ekipman ve Silah Seçimi: Oyun başında en iyi silahları ve ekipmanları bulmaya çalışın. Yakın dövüş için güçlü silahlar ve uzun menzil için keskin nişancı tüfekleri tercih edin.

- Saklanma ve Pozisyon Alma: Haritada kendinizi düşmanların göremeyeceği yerlerde saklayın. Yüksek yerlerde veya gizli noktalarda durarak düşmanların sizi fark etmesini zorlaştırın.

- Dikkatlice Saldırın: Düşmanlara açık bir meydan okuma yerine, yalnız kaldıklarında ya da zayıf durumda olduklarında saldırın. Gizli taşlar ya da ağaçlar arkasında saklanarak sürpriz saldırılar yapabilirsiniz.

- Düşman Takımlarına Dikkat: Eğer 4 kişilik bir takım ile karşılaşırsanız, onu bölmeye çalışın. Birini izole edip önce onu etkisiz hale getirerek avantaj elde edin.

- Düşmanlarla İletişim Kurma: Harita üzerinde düşmanlarla karşılaştığınızda, kurnaz oyuncularla iletişim kurmayı deneyin. Onların size güvenmesini sağlamak, anlık bir takım oluşturarak rakiplerinizi şaşırtabilir.

- Ateş Gücünü Kullanın: Mümkünse yüksek ateş gücüne sahip olan karakterleri seçin. Hızlı bir şekilde mermilerinizi kullanarak rakiplerinizi etkisiz hale getirmeniz daha kolay olabilir.

- Deneyim Kazanma: Her karşılaşma sonucunda neyin işe yaradığını veya işe yaramadığını değerlendirip stratejinizi buna göre güncelleyin. Gelişen durumlara adapte olun.

Bu önerilere göre oynarsanız, Azmin Zaferi almanız mümkün olabilir. Başarılar dilerim!