BF serisi oynayacaklara tavsiye: Çok oynamanız gerekecek. Millet yıllarca oynadığı için dağ komandosuna dönüşmüş. Çıkar çıkmaz indiriyorlar valla.
Özel sunuculara girerlerse, sunucudaki 1-2 üye hariç çoğu yeni oynayan oluyor. Veya rütbelerden bağımsız öyle hırslı oynamıyorlar. CoD'a sonradan giriş yapsalar bu sözünüze katılırdım. Ama BF oyun tarzından dolayı yeni oyuncuya kucak açıyor. Çok fazla oyuncu olduğundan, sizin gibi beceriksiz oyuncu bulmanız da çok zor değil. Veya o kadar hırslı bir oyuncu olmasanız bile, temel FPS oyunlarını çok oynuyorsanız gayet rahat oynayabiliyorsunuz. Tek sıkıntı takım çok kötüyse moral düşebiliyor. O tarz durumlar için de bu özel sunucularda eşitleme sistemi var. Yani oyuncuyu kaçırmamak için varsayılan sunuculardan daha iyiler. Ayrıca hile de genelde bu sunucularda olmuyor.

Son düzenleme:
@1247, oyunculuğumu bilmeden beceriksiz oyuncu diye niye yargılıyorsunuz?
Kötü niyetle yazmamıştım. Tekrar okuyunca laf sokuyorum gibi gözükmüş özür dilerim.

Ben de çok hırslı veya becerikli bir oyuncu değilim. Kendi açımdan düşünerek yazmıştım, yani genelleme yapmıştım. Ama hatalı bir şekilde aktarmışım. Tekrardan özür diliyorum.

Düzeltmeyeceğim örnerk olarak dursun. Ama düzeltecek olsam şöyle yazardım. Çok fazla oyuncu olduğundan, sizin becerilerinizle de eşlesen oyuncuya denk gelme olasılığınız var.