Detaylar
Kim cevapladı?Cengiz
Uzman
Bende EA üzerinde Battlefield 1 normal sürümü var. Gidip Steam'den Battlefield 1 revolution alırsam DLC'ler EA hesabıma eklenir mi, bir sıkıntı oluşur mu?
@sinek, sanırım olmaz fakat olmadı gidip yeni EA hesabı oluşturursunuz riske atmaya gerek yok diyorsanız.
- Makaleler
- 43
Başlığa yanıt: Hayır, oluşmaz.
DLC konusu: Eğer Steam hesabın ile EA hesabın birbirine bağlı ise veya her ikisinde de aynı EA hesabı ile giriş yapacaksan olur. Ancak dediğim gibi, her iki platformun birbirine bağlı olduğundan, bulut senkronizasyonun açık olduğundan veya aynı EA hesabını kullandığından emin ol.
Burada sizin düşündüğünüz şeyin aynısını yapan bir kullanıcı var, sanırım işe yaramış.
DLC konusu: Eğer Steam hesabın ile EA hesabın birbirine bağlı ise veya her ikisinde de aynı EA hesabı ile giriş yapacaksan olur. Ancak dediğim gibi, her iki platformun birbirine bağlı olduğundan, bulut senkronizasyonun açık olduğundan veya aynı EA hesabını kullandığından emin ol.
Burada sizin düşündüğünüz şeyin aynısını yapan bir kullanıcı var, sanırım işe yaramış.
Benim de aynı o şekildi, ikisi birleşti. DLC eklendi.
EA uygulamasında da gözüküyor zaten.
@sinek, sanırım olmaz fakat olmadı gidip yeni EA hesabı oluşturursunuz riske atmaya gerek yok diyorsanız.
Başlığa yanıt: Hayır, oluşmaz.
Teşekkürler, yarına oyunu alıcam sonucunu da yazarım.Benim de aynı o şekildi, ikisi birleşti. DLC eklendi.
Eki Görüntüle 161339
DarthGorsoy
Bilgin
Kiz arkadsima oyunu eski adıyla Origin, şimdiki adıyla EA App üzerinden aldim. Yukseltme paketini de Steam üzerinden aldim fakat hesap bağlıydı. Satin alim sonrasi doğru EA hesabına girersen sorun olmaz.
Kiz arkadsima oyunu eski adıyla Origin, şimdiki adıyla EA App üzerinden aldim. Yukseltme paketini de Steam üzerinden aldim fakat hesap bağlıydı. Satin alim sonrasi doğru EA hesabına girersen sorun olmaz.
Şimdi alma kararı aldım EA hesabım ile Steam hesabım bağlıydı önceden, satın aldığım gibi tüm ek paketler vs. hesaba geldi.
DarthGorsoy
Bilgin
Şimdi alma kararı aldım EA hesabım ile Steam hesabım bağlıydı önceden, satın aldığım gibi tüm ek paketler vs. hesaba geldi.
Iyi oyunlar.
Hayırlı olsun. Çanakkale haritalarını açan DLC ile çok eğlenceli oluyor. Keyifli oyunlar.Şimdi alma kararı aldım EA hesabım ile Steam hesabım bağlıydı önceden, satın aldığım gibi tüm ek paketler vs. hesaba geldi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311