CheeZz_MaN
Uzman
Battlefield 2042'ye her girdiğimde eğitime sokuyor.
Detay verir misiniz?Battlefield 2042'ye her girdiğimde eğitime sokuyor.
Valla oyunu uzun süredir oynuyorum hiç dediğiniz bi olayla karşılaşmadım. Bildiğim kadarıyla oyun başında eğitim vs de hatırlamıyorum. BF5 ile karıştırıyor olmayasınız?Battlefield 2042 oynarken başta botlarla beraber bir savaşa atıyor. Bu savaşı tamamlıyorum ondan sonra oyunun menüsüne atıyor. Bu savaşı yani eğitimi her girdiğimde yapıyorum.
Eğitimden çıktıktan sonra normal oyuna giriyor mu? Ayrıca oyunun kayıt klasörünün herhangi bir yedekleme programının hedefinde olmadığından emin olun.Battlefield 2042'ye her girdiğimde eğitime sokuyor.
Oyunun başında eğitim var hocam.Valla oyunu uzun süredir oynuyorum hiç dediğiniz bi olayla karşılaşmadım. Bildiğim kadarıyla oyun başında eğitim vs de hatırlamıyorum. BF5 ile karıştırıyor olmayasınız?
Valla ben hatırlamıyorum o zaman hocam. Ya da geçmiştirim eğitimi.
Eğitimden çıktıktan sonra normal oyuna giriyor mu? Ayrıca oyunun kayıt klasörünün herhangi bir yedekleme programının hedefinde olmadığından emin olun.
Oyunun başında eğitim var hocam.
DOOM 2016'da aynısını yaşamıştım. Oyun muhtemelen diske hiçbir şey yazamıyor, bununla ilgili çözüm bakmaya çalış.Olabilir hocam çünkü ayar yapınca onu da eski haline atıyor.