Battlefield 4 vs Battlefield 5

termalmacun

Başarılı
Merhaba, ikisinden birini alacağım ancak hangisini alacağım konusunda kararsızım. Biliyorsunuz ki şu an bayağı büyük bir indirimdeler. Sunucularda oynayan oluyor mu ve hangisi daha güzel mekanikler vs. açısından? Bir de daha önce Battlefield 1 harici Battlefield oynamadım, Gelibolu var mı?

BF4 denedim ancak o kadar fazla eski oyuncusu var ki oyunun öğrenene kadar pek nefes aldırmıyorlar. BFV bu açıdan daha rahat öğrenmesi daha kolay, ayrıca grafikleri hala göz alıcı.

Battlefield 4 alacağım hocam, peki oyunda gelibolu bulunuyor mu? Sunuculardaki durum nasıl?

BF1 de var o haritalar; Seddülbahir, Alçıtepe vs. BF4 oyuncuları tam bir komando ona göre, öğrenemeden sıkılabilirsin.

BF1 de var o haritalar; seddülbahir, alçıtepe vs. BF4 oyuncuları tam bir komando ona göre, öğrenemeden sıkılabilirsin.

BF1 oynuyorum güncel olarak ama BF4'e alışmak sorun değil oyuncularından ve maplerinden dolayı sıkılır mıyım? Aksiyon var mı?

BF1 oynuyorum güncel olarak ama BF4'e alışmak sorun değil oyuncularından ve maplerinden dolayı sıkılır mıyım? Aksiyon var mı?
Veteranlar var. Çok zor olur. Hele Battlefield 3 oynarsanız sürekli respawnlanmaktan oyunu silersiniz. Hayatını bu oyunda kaybetmiş millet.

Veteranlar var. Çok zor olur. Hele Battlefield 3 oynarsanız sürekli respawnlanmaktan oyunu silersiniz. Hayatını bu oyunda kaybetmiş millet.

Sanırım almaktan vazgeçtim, indirimlerden Beam.Ng Drive alıp kariyer oynamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…