Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenakahs

Çalışkan
Merhabalar, Battlefield 5 oyununu oynarken herhangi bir sorun yaşamıyorum (Sıcaklık, FPS vs.) lakin oyundan çıkmak için ana menüye geldiğimde "Quit" attığım esnada sistem, 2 kere kendisini yeniden başlatıp 1 defasında da mavi ekran hatası aldı. Aşağıya "minidump" dosyalarını ekledim, sizden ricam ise hatanın nerede olduğunu göstermeniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Benzer problemler BF2042 oyuncularının da başına gelmiş. Sebep EA'in dandik Anti-Cheat programı gibi gözüküyor.

Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik > Cihaz güvenliği > Çekirdek yalıtım ayrıntıları > Bellek bütünlüğü'nü aktif et. Eğer bu ayar gözükmüyorsa BIOS'tan sanallaştırmayı aktif etmen gerekebilir.

Bunu bir dene çözüme ulaşırsa ne âlâ, yoksa başka bir şeyler bakarız.
Benzer problemler BF2042 oyuncularının da başına gelmiş. Sebep EA'in dandik Anti-Cheat programı gibi gözüküyor.

Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik > Cihaz güvenliği > Çekirdek yalıtım ayrıntıları > Bellek bütünlüğü'nü aktif et. Eğer bu ayar gözükmüyorsa BIOS'tan sanallaştırmayı aktif etmen gerekebilir.

Çözüm
Benzer problemler BF2042 oyuncularının da başına gelmiş. Sebep EA'in dandik anti-cheat programı gibi gözüküyor.

Ayarlar > gizlilik ve güvenlik > cihaz güvenliği > çekirdek yalıtım ayrıntıları > bellek bütünlüğü'nü aktif et. Eğer bu ayar gözükmüyorsa BIOS'tan sanallaştırmayı aktif etmen gerekebilir.

Dostum çok teşekkür ederim, beni büyük bir endişeden kurtardın.
Bir tek Battlefield 5'te değil, Battlefield 1 oyununda da aynı sorunla karşılaştım. Galiba bu sorun senin dediğin gibi EA'in anti-cheat programından kaynaklanıyor.