Çözüldü Battlefield 6 beta nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wardom

Başarılı
Yer
İstanbul
Betadayken Battlefield 6’yı kurmuştum. Oyunun betası bitince silmeye çalıştım fakat silinmiyor.
EA uygulamasında beta aktif görünmediği için oradan silemiyorum.
“Program ekle/kaldır” kısmından da kaldırmayı denedim ama işe yaramadı.
Ne yapabilirim? Oyun çıkınca mı silmem gerekecek? Ön sipariş vermiştim, oyun çıkınca onun üzerine mi indirilecek acaba?

Steam'den indirdiyseniz, kütüphaneden oyunun sekmesine girdiğinde "Oyna" bölümün yerinde "Kaldır" seçeneği yer almaktadır. Ben de öyle silmiştim.

Dosya dizininden silebilirsiniz klasörleri. Ön indirme açıldı şu an indirebilirsiniz oyunu. Betayla işimiz bitti yeni client ile oynanacak

Bu şekilde silersem appdata temp gibi klasörlerde kalıntı bırakıyor mu?
Veya program kaldır kısmında oyun gözükücek mi sürekli?
Legal silemiyorsanız, illegal sileceksiniz. Hem ilgili klasörü hem tempi boşaltın. Daha sonra program ekle kaldır kısmından silinmese bile program yok gibi bir uyarı verir ve silinir.

Legal silemiyorsanız, illegal sileceksiniz. Hem ilgili klasörü hem tempi boşaltın. Daha sonra program ekle kaldır kısmından silinmese bile program yok gibi bir uyarı verir ve silinir.

Dediğiniz gibi elle klasöre gidip sildim. Başta içindekileri silmeden ana klasörü silmeye çalıştığımda yönetici izni istedi, izin vermedi de. Daha sonra içindekileri sildim. Masaüstündeki kısayoluna tıkladığımda dosyayı bulamayınca kısayol da gitti.
Sonra şu program kaldır kısmından kalacak mı diye bakayım dedim oradan da sil deyince klasörü görmediği için sildi şu an problem yok teşekkürler. Normalde klasörü görmeyince silmemişti birkaç oyunda. Revo'yu kurdum ama cesaret edemedim. Yanlış bir şey siler siyah ekran alırım veya sürekli uyarı verir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…