Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePrestige 1

Becerikli
Battlefield 5'te driver hatası alıyorum. Tüm sürücüleri kaldırdım, yeniden son sürümlerini indirdim. Chipset Driver'ı ile ekran kartı driver'larım güncel. Sorun şu an driver'larda değil, eminim; hepsini hallettim.

Ekran görüntüsü 2026-08-01 222233.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-01 222307.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-01 222638.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin grafik zımbırtılı olanlardansa belki onu algılıyordur. BIOS'tan kapatmayı deneyebilirsin veya Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcı kısmında ekran kartı dışındaki, işlemcinin grafik sürücüsünü devre dışı bırakabilirsin.

BIOS'da nasıl kapatacağım, onu zaten 3D Game modu disabled.

Devre dışı bıraktım ama hala aynı hata var.

1785613027989.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu buyuk ihtimal Windows guncellemesi yapiyor. Ayrica oyunun dosya dogrulamaasini yapar misin?

Isletim sistemin ne senin? İslemcin ne?

Ryzen 7 7800X3D, Windows 11 Pro. Steam'den de doğrulayım şimdi. EA App'i sil, yükle yapıyorum şu an.

BIOS'tan kapat bir de.

BIOS'a gir.
F7'ye bas.
Advanced kısmından NB Configuration'a gir.
Integrated Graphics disabled yap.
F10'a bas, kaydet ve yeniden başlat.
Çözüldü, muhtemelen dahili GPU'yu görmüş sistem kapatınca düzeldi. Herhangi bir performans kaybına sebep olur mu kapatmak, peki?

Son düzenleme:
Çözüldü, muhtemelen dahili GPU'yu görmüş sistem kapatınca düzeldi. Herhangi bir performans kaybına sebep olur mu kapatmak, peki?
Hayır, tam tersine. GPU olarak RX 9070 XT kullanılacağı için yanlış algılanıp işlemci GPU'sunu kullanan oyunlarda daha yüksek performans bile alırsın.