w00zy

Çalışkan
Merhaba BF6 splash screen yani anticheat ekranından sonra küçük bir pencere açılıyor ve geri EA ekranına atıyor. PC'yi format atmadan önce rahat bir şekilde oynuyordum fakat formattan sonra böyle olmaya başladı. Reddit de vb sitelerdeki çözümleri denedim fakat olmuyor. Karşılaşan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar, gizlilik ve güvenlik, Windows güvenliğine gir.
Uygulama ve tarayıcı denetimi, exploit protection ayarları, sistem ayarları.
Görüntüler için zorunlu rastgeleleştirmeyi kapatı seç.
Bilgisayarı yeniden başlat. Forumlarda millet bu ayarı hep kapatıyormuş sorun olmasın diye. Başka bulamadım, olmazsa EA'den güncelleme bekle.
Onu da yaptım malasef denemedim şey yok.

Onu da yaptım maalesef denemedim şey yok.

Sorun Windows 11 Pro 25h2.
Format öncesi çalışıp şimdi hiçbir ayarla düzelmemesinin tek kalan nedeni budur bence Windows 11 24H2'ya da 23H2 kur.
25h2'de EA anticheat ve bazı Unreal oyunları açılmıyor. Ayarla, sürücüyle düzelmiyor. Geri dönünce düzeliyor. Bazen belki olur çünkü 25H2 daha yeni sürüm belki ondan olabilir.

Format öncesi çalışıp şimdi hiçbir ayarla düzelmemesinin tek kalan nedeni budur bence Windows 11 24H2'ya da 23H2 kur.
25h2'de EA anticheat ve bazı Unreal oyunları açılmıyor. Ayarla, sürücüyle düzelmiyor. Geri dönünce düzeliyor. Bazen belki olur çünkü 25H2 daha yeni sürüm belki ondan olabilir.
Format atmadan geçme gibi bir şansımız var mı peki?

Hayır, yok gibi.
Eğer Windows'u 10 günden kısa süre önce kurduysan:
Ayarlar sistem kurtarma önceki sürüme dön.
İle format atmadan 24H2'ye dönebilirsin.
10 gün geçtiyse tek yolu temiz kurulum. Ayarla, güncellemeyle, onarımla 25h2'den kurtulamıyorsun.
Yani şansın sadece o geri alma süresi varsa var, yoksa format şart.
Ya da forumları dolaş kendine uyan çözümleri arayabilirsin hemen Windows kurmak istemiyorsan üşeniyorsan eğer.
Sana kalmış bir durum.

Hayır, yok gibi.
Eğer Windows'u 10 günden kısa süre önce kurduysan:
Ayarlar sistem kurtarma önceki sürüme dön.
İle format atmadan 24H2'ye dönebilirsin.
10 gün geçtiyse tek yolu temiz kurulum. Ayarla, güncellemeyle, onarımla 25h2'den kurtulamıyorsun.
Yani şansın sadece o geri alma süresi varsa var, yoksa format şart.
Ya da forumları dolaş kendine uyan çözümleri arayabilirsin hemen Windows kurmak istemiyorsan üşeniyorsan eğer.
Sana kalmış bir durum.
Mecburen artık denemekten başka çarem kalmadı