Detaylar
Kim cevapladı?Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Oyunu Steam'den mi yoksa Epic'den mi almak mantıklı?
Hocam ikisinde de aynı oyunu alıyorsun değişen bir şey yok hangisi daha ucuzsa ondan al.
Vadbav
Başarılı
Sanırım Epic 150-200 lira kadar daha uyguna geliyor.Nereden ucuzsa oradan al. Bir şey değişmeyecek ki, indirirken zaten EA Launcher'ı da indireceksin.
Blackraven
Üstün
VPN ile Ea uygulamasından Ukrayna üzerinden alınırsa baya uyguna geliyor diye okumuştum.
Vadbav
Başarılı
Bak bunu hiç duymamıştım sonra bölgede sıkıntı çıkıp oyunu geri almasınlar. .dVPN ile Ea uygulamasından Ukrayna üzerinden alınırsa baya uyguna geliyor diye okumuştum.
- Makaleler
- 8
EA Launcher indirilmiyor. Oyun nereden indirdiysen oradan açılıyor. Harici bir başlatıcı indirilmiyor-kullanılmıyor.Nereden ucuzsa oradan al. Bir şey değişmeyecek ki indirirken zaten EA Launcher'i de indireceksin.
Xbox 360E
Üstün
Bende öyle bir şey olmuyor. Ne EA oyunları aldıysam inatla EA Launcher'i indiriyor. Tabii BF6 bilemem çünkü direkt EA'dan aldım oyunu.EA Launcher indirilmiyor. Oyun nereden indirdiysen oradan açılıyor. Harici bir başlatıcı indirilmiyor-kullanılmıyor.
Oyunu Steam'den mi yoksa Epic'den mi almak mantıklı?
Ben her oyunu Steam'den alırım çok gelişmiş. Epic'te profil fotoğrafı bile koyamıyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-