Bende öyle bir şey olmuyor. Ne EA oyunları aldıysam inatla EA Launcher'i indiriyor. Tabii BF6 bilemem çünkü direkt EA'dan aldım oyunu.
BF 6'da EA launcher gerekliliği yok/olmayacak. Oyunu hangi platformdan aldıysanız sadece o olacak. Steam'den alırsanız sadece Steam'den oynaya basacaksınız ve Steam'den açılacak.

Ben de aldım. Başta ödeme yöntemini hiç kabul etmedi, sonra 5-6 kere deneyince anca alabildim. Umarım bir sorun yaşamayız gençler.

Ben de aldım. Başta ödeme yöntemini hiç kabul etmedi, sonra 5-6 kere deneyince anca alabildim. Umarım bir sorun yaşamayız gençler.
YouTubede gördüm bazı hesaplardan geri almışlar oyunları ücret iadesi içinde iletişim kuramamışlar. Özellikle bölge olarak trde açılan hesapları.

O kadarını siz bilirsiniz videoyu bulsam atacaktım yorumları okuyun diye yabancı bı videoydu bir sürü türk yorumu gördümde videoyu denk getiremedim.

Videoyu bulursanız eğer atarsanız sevinirim, ben de merak ettim. Açıkçası şahsen bir şey olacağını düşünmüyorum, zamanında herkes Ukrayna üzerinden FIFA 25 alıyordu, sorunsuz oynuyordu.

Videoyu bulursanız eğer atarsanız sevinirim, ben de merak ettim. Açıkçası şahsen bir şey olacağını düşünmüyorum, zamanında herkes Ukrayna üzerinden FIFA 25 alıyordu, sorunsuz oynuyordu.
Denk gelirsem atarım hocam aldığım zaman araştırmıştım youtube shorts olarak falan önüme atıyordu videolar şimdi alınca arama geçmişim değişti ya + EA paraya çökecek firmada değildir dünkü oyun firmasımı illaki geri alıyosada alınan tutarı ödeme aracına iade ederler.