BlueMagic

Başarılı
Geçenki açık betada da aynı problem olmuştu. İlk maça sorunsuz başlıyorum ama bir sonraki maçları yaparken çok defa bilgisayarı yeniden başlatmam veya oyunu kapatıp açmam falan gerekiyor. Oyun açılıyor, maç bulup karakter ayağa kalkıp yükleme ekranına geçerken siyah ekrana düşüyor ve orada kalıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı yoksa sadece bende mi var? Ekran kartı sürücülerini temiz kurulum falan yaptım ama hiç fayda etmedi.

Sistemim:
  • R5 1600 AF
  • GTX 1660 Super
  • 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenki açık betada da aynı problem olmuştu. İlk maça sorunsuz başlıyorum ama bir sonraki maçları yaparken çok defa bilgisayarı yeniden başlatmam veya oyunu kapatıp açmam falan gerekiyor. Oyun açılıyor, maç bulup karakter ayağa kalkıp yükleme ekranına geçerken siyah ekrana düşüyor ve orada kalıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı yoksa sadece bende mi var? Ekran kartı sürücülerini temiz kurulum falan yaptım ama hiç fayda etmedi.

Sistemim:
  • R5 1600 AF
  • GTX 1660 Super
  • 16 GB RAM
Birkaç yerde Riot Vanguard ile çakıştığı için oyunla alakalı sorun yaşayanlar olduğunu okumuştum. Vanguard'ı devre dışı bırakıp girmeyi dener misiniz?

Bahsettiğin problem BF6 dan bağımsız bende de oluyor. Restart atmama gerek yok geri ekran geliyor ama random siyah ekran alıyorum. (9950x3d + 5090 Suprim). G8 Oled monitörde çok nadir olan şey saatte 3-4 kere olmaya başladı.

@Xbox 360E, oyundan kaynaklı galiba. Steam dosya doğrulama yaptım girdi oyuna. 2. maçta yine aynı sorunu yaşadım. Çözemedim bende.

Yeni sistem topladım R5 7600 - RTX 5060 - 32 GB RAM ile BF6 için ve onda da aynı sorun devam ediyor. Yok mu bu sorunu benden başka yaşayan ve çözüm bulabilen?

Son düzenleme: