Çözüldü Battlefield 6 paket kaybı ve yüksek ping sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sukru

Başarılı
500 Mbps internete sahibim. Battlefield 6 harici hiçbir oyunda böyle bir problemle karşılaşmadım. Durduk yere paket kaybı çok yükseliyor. Discord için aylardır Goodbyedpi kullanıyorum. Sorunun sebebi bu olabilir mi? Yoksa bu problemi nasıl çözebilirim?

SuperOnline ise normal diyecektim ama TT olduğuna göre GoodbyeDPI ile alakalı muhtemelen. Yalın internet ile deneyip teyit edin.

Ayrıca SplitWire-Turkey ile sadece Discord'un DPI aşmasını kurup diğer her şeyi yalın internet ile kullanmaya devam etmeniz oyunlar için daha sağlıklı olur.

İfadeler: 144
Maalesef oyun içinde herhangi bir şey değişmedi. Hatta Discord eskisine göre daha da yavaşladığı için tekrardan eski kullandığım Goodbyedpi yöntemine geri dönüş yaptım. Başka bir tavsiyeniz var mı?

Discord'u uygulama mı yoksa tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz?

Discord'u uygulama mı yoksa tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz?
Uygulamadan.

GoodbyeDPI tamamen kaldırıp denediğim halde problem hala devam etti. Çözümünü bilen var mı?

Sorunu aşağıdaki video sayesinde çözdüm:

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…