Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Yıllardır kullanılan bir yöntem sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle ki bu da %1 bile değil paranızı iade edip oyunu alırlar, bir zararınız olmaz.
Yıllardır kullanılan bir yöntem sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle ki bu da %1 bile değil paranızı iade edip oyunu alırlar, bir zararınız olmaz.
Teşekkürler.
Kaç liraya denk geliyor?Ukrayna üzerinden VPN ile alırsak neredeyse beleş fiyata alıyoruz, ben de almayı düşünüyorum da oyunu geri falan almasınlar, bir sorun çıkar mı?
1670 TL.
Ukrayna konumu olan ücretsiz bir vpn app'i var mı bildiğiniz? Bendekilerde Ukrayna seçeneği yok da
Ukrayna konumu olan ücretsiz bir VPN App'i var mı bildiğiniz? Bendekilerde Ukrayna seçeneği yok da.
Bir tane buldum Urban VPN.
Bende aldım umarım bir sorun yaşamayız.
Konuyu güncelleyeyim; alalı bayağı oldu, hâlâ kütüphanemde duruyor, herhangi bir ban veya kısıtlama da almadım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 2
Şimdi son durum nedir?Bir tane buldum Urban VPN.
Bende aldım umarım bir sorun yaşamayız.
Konuyu güncelleyeyim; alalı bayağı oldu, hâlâ kütüphanemde duruyor, herhangi bir ban veya kısıtlama da almadım.
Hiçbir şey olmadı sorunsuz oynanıyor.
AlbertoTigre
Becerikli
Şu ana kadar ben de sorun yaşamadım. Şuana kadar da kimsenin ban yediğini duymadım bu durumdan, insanları caydırmak ve korkutmak için ortaya atılan bir şey gibi geliyor bana.Ukrayna üzerinden VPN ile alırsak neredeyse beleş fiyata alıyoruz, ben de almayı düşünüyorum da oyunu geri falan almasınlar, bir sorun çıkar mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet