Discord Battlefield Türkiye sunucusuna girilemiyor

FairLight

Uzman
Yer
Ankara
Merhaba.
Bugün SplitWire uygulamasını kurdum. Her şey sorunsuz çalışıyor ancak sadece BF Türkiye sunucusuna giremiyorum. Yeni bir hesap açtım. Onunla katılamayı denedim. 5 dakika sonra atıldım. Şimdi yeni hesap bile girmiyor. Aynı sorunu benim gibi yaşayan var mı?
Teşekkürler.

Ekleme - şu an fark ettim. Forza Türkiye kanalına bile giremiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Et:
- Modeminizi ve yönlendiricinizi (router) yeniden başlatın.
- Bağlantınızın stabil olup olmadığını kontrol edin.

2. Firewall ve Antivirüs Ayarları:
- Bilgisayarınızda herhangi bir güvenlik duvarı (firewall) veya virüs koruma yazılımı varsa, bu yazılımların Battlefield ve SplitWire ile ilgili tüm izinleri verdiğinden emin olun.
- Temp olarak bu yazılımları devre dışı bırakıp oyuna tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.

3. VPN Kullanımı:
- Türkiye sunucusuna bağlanmada sorun yaşıyorsanız, bir VPN kullanmayı deneyebilirsiniz. Türkiye IP'si ile sunucuya bağlanmanızı sağlayabilir.

4. Oyunun ve Uygulamanın Güncellemelerini Kontrol Et:
- Battlefield ve SplitWire uygulamanızın en son güncellemeleri yüklü olduğundan emin olun.

5. Hesap Durumunu Kontrol Et:
- Hesabınızda herhangi bir kısıtlama veya yasaklama olup olmadığını kontrol edin. Oyunun destek sayfasından yardım almayı düşünebilirsiniz.

6. Çerez ve Önbelleği Temizle:
- Oyunu başlatmadan önce, istemci veya tarayıcıdaki çerezleri ve önbelleği temizleyin.

7. Destek ile İletişime Geç:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Battlefield veya SplitWire destek sayfalarına başvurarak sorununuzu bildirmeniz faydalı olabilir.

Herhangi bir adımda takılırsanız, daha fazla yardımcı olabilmem için durumu detaylandırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…