Detaylar
Kim cevapladı?cansux
Becerikli
Bende inanmıyorum doğru da olabilir resmi bir açıklama yok sanırım henüz. Discordun veri verdiği tek ülke amerikaydı bi de bir kaç tane avrupa ülkesine sayılı miktarda. O yüzden pek inandırıcı gelmiyor.Bulduğum haber sayfasında kaynak bile yok. Pek inanmadım. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Yasa dışı çok fazla olay dönüyor Discord'da. Olması gereken de platformun talep edildiği durumda veri vermesidir zaten.
- Makaleler
- 7
Sayfa 17 ile 24 arasina bakin lutfen.
Turkiye, Mart 2025- Mart 2026 araliginda ''Emergency Requests'' adi altinda 1 kere veri isteginde bulunmus ve 1 kere de geri donus almis, bu kadar.
Sayfa 17 ile 24 arasina bakin lutfen.
Eki Görüntüle 263294
Türkiye, Mart 2025- Mart 2026 araliginda "emergency requests" adi altinda 1 kere veri isteginde bulunmus ve 1 kere de geri donus almis, bu kadar.
Geri dönüş almış derken bilgi vermiş mi yani?
Evet. Soldaki istenen bilgi sayısı, sağdaki verilen bilgi sayısı.
Bence gerçek değil. Her ay "Discord ve Roblox açıldı!" haberi görmeye alıştık. Açılmıyor.
Shock Blast
Uzman
Zannetmiyorum Discord'un panelci veletlei ele vericeğini.Bulduğum haber sayfasında kaynak bile yok. Pek inanmadım. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Astronotarda
Üstün
Elimde herhangi bir kaynak yok ama arkadaşlarımın yalancısıyım ben de böyle olacağını duydum. Ki aslında bu noktada hak veriyorum, Discord ve Telegram'da her şey dönüyor. Eğer düşündüğümüz gibi verilerle suçluları yakalarlarsa gayet mantıklı. Ama Discord mesajlarından "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçuyla biri içeriye alınırsa hepimiz ne kadar berbat bir karar olduğunu görürüz
.
- Makaleler
- 1
Doğru değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-