seeraddar 40

Üstün
Gerçekten mükemmel bir şey, onlar olmasa bitmiştim.

İki hafta boyunca her gün 10 saat acilde yatıp, her türlü film, kan testi ve tetkiki yaptırmama rağmen sorunu bulamayan uzman doktorlar ve ekibi vardı. Bir gece, dayanılmaz karın ağrısından bayıldım. Üniversite hastanesinde yeni işe başlamış bir kadın doktor, sadece karnıma dokunarak teşhisi koydu ve sabah ameliyata alındım.

Diş ağrısı yüzünden kaç kere doktora gittiğimi bilmiyorum. Bana hep "Bir şey yok, antibiyotik yazayım" derlerdi. Yine bir kadın doktor, dişimdeki çürüğü fark edip tedavi etti. O günden beri hep ona giderim.

Ağız kokusu şikayetiyle KBB’den dişçiye kadar birçok yere gittim ancak yine bir kadın doktor ilgilenip sorunu çözdü. Genellikle daha rahat hissedebilmek için erkek doktorlara randevu alırım ama hiçbir zaman çözüm bulamadılar, umursamadılar bile. Erkek Doktorlar sanki mesleği zorla yapıyor gibi ilgisizler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sonuçta belirli bir çapta somut olaylarla akademik bir çalışma yapmadığınıza göre bu biraz denk gelmeyle alakalı.
Ayrıca dişim ağrıyor diye gittiğiniz kişi bir diş hekimiyse ve yaptığı şey bir şey yok diyerek antibiyotik yazma saçmalığıysa, hatta şunu da söyleyeyim bu bir tıp doktoruysa ve sizi bir diş hekimine yönlendirmediyse ona gitmemek çok da yanlış bir karar değil.

Diş ağrısı diye gittiğin hangi Diş doktoru sana "antibiyotik yazalım" der? Ya senin dişinde sorun var diye diş doktoru yerine normal bir doktora gittin ya da baya baya kolpa sıkıyorsun o hatıran hakkında. Hangi diş doktoru antibiyotik yazar ya?

Diş ağrısı diye gittiğin hangi Diş doktoru sana "antibiyotik yazalım" der? Ya senin dişinde sorun var diye diş doktoru yerine normal bir doktora gittin ya da baya baya kolpa sıkıyorsun o hatıran hakkında. Hangi diş doktoru antibiyotik yazar ya?
Dişte iltihap varsa, önce onun kurutulması ve öyle müdahale edilmesi gerekir ondandır.

Dişte iltihap varsa, önce onun kurutulması ve öyle müdahale edilmesi gerekir ondandır.
Hayır, duruma göre değişmekle beraber birçok durumda antibiyotiğe gerek yok. Özellikle bir şey göremedim al şu antibiyotiği kullan gibi bir saçmalık zaten yok. İltahap geçsin öyle müdahale edelim gibi bir durum da yok.

Son düzenleme:
Niye kolpa sikayim? Hani bana bir neden söyle, elime ne geçecek? Ne gibi bir amacım olabilir?