Makaleler
1
Trafikte öyle araba kullanan insanlar var ki, bunlara nasıl ehliyet vermişler diye düşünmeden edemiyorum. Yolu boş görünce arabayı Şimşek McQueen gibi sürenler var. Mesela karşıya geçmek istediğin anda birden hızlanan tipler de var. Abi senin amacın ne ezmek mi istiyorsun neden üzerime sürüyorsun arabanı?

Sen ne kadar dikkatli olsan da bu insanlar yüzünden her an tehlike altında oluyorsun. Daha bayram tatilinin 1. gününde 651 kaza yaşandı, 9 kişi hayatını kaybetti, 1047 kişi yaralandı 🙁

Polis deyince aklımıza hiç trafik polisi gelmiyor. Trafik polisi yollarda araya kaynayanlara hiçbir ceza yazmıyor. Eh, hayatında trafik polisi görmeyen insanlar da istediği gibi at koşturuyor.

EGM İstediği kadar uyarı yapsın, kimse uyarıları dikkate almıyor. Dikkate almadığı sürece böyle kazalar artmaya devam edecektir. Her bayram da aynı haberleri görüyoruz. Daha ilk günden böyleyse 9 gün içerisin de neler olur tahmin edemiyorum.

Hocam o polis memuru ve ailesinin öldüğü kaza çok kötü. O kartalın uçtuğu kazada büyük ihtimalle kartala arkadan bayağı hızlı geçirmişler. O polisli kazada da büyük ihtimalle birinden biri çok hızlıymış. Araba resmen yamulmuş.

Polis deyince aklımıza hiç trafik polisi gelmiyor. Trafik polisi yollarda araya kaynayanlara hiçbir ceza yazmıyor. Eh, hayatında trafik polisi görmeyen insanlar da istediği gibi at koşturuyor.

Recep abi Ankara'da birçok yeri gezdim. Keçiören kadar trafiğin kötü olduğu bir yer yok. Özellikle 18 yaş altı çocuklar çok fazla araba kullanıyor, trafikte bunlara kimse dur demiyor. İşin daha da kötü tarafı bunlar yaşıtlarına hava atmak için hız yapıp kaza yapıyor, Ankara haberlerine bakıyorsan görmüşsündür.

İnsanlardaki aceleyi anlamıyorum. Zaten önünüzde uzun bir tatil var. Dikkat etseniz ve biraz daha geç gitseniz ne olacak ki? Aceleniz varsa da uçağa binebilirsiniz. Uçakla seyahat etmek çok daha kolay. Şu şekilde davranan insanlardan da mümkün olduğunca uzak oluyorsunuz. Tabii havalimanından şehir merkezine giderken birisinin çarpmayacağının yine garantisi yok ama risk azalıyor.