SF26

Üstün
1994'ten beri AKP'nin başkanı olan Atilla Aydıner'den almıştı Bayrampaşa'yı, üstelik ülkenin en yüksek borçlu ilçelerinden biriyiz. Bayrampaşa şu an oldukça karışık, demin belediyenin önündeydim. TOMA falan getirilmiş o derece.
48 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Sönmez de bu listenin içindeymiş HALK TV'nin haberine göre.

Free Special'dan hemen aksiyon bekliyorum ivedilik ile polis efendilerinden izin alıp 18.00-18.15 arası (aman hava kararmasın yoksa kızarlar) bir meydanda 1000-2000 CHP'li dinozor toplayıp yiğidim aslanım şarkısını dinletip sonra hemen evlere dağıtmalı. Bunu yapmaya devam ederse AKP çekinir.

Belediyeciliğin b'sini anlamayan AKP zihniyeti CHP'nin seçimleri kazanıp 1. parti olması ve mis gibi belediyecilik yapmasından öyle rahatsız oldu ki, her türlü hukuksuzluğa başvuruyorlar.

Belediyeciliğin b'sini anlamayan AKP zihniyeti CHP'nin seçimleri kazanıp 1. parti olması ve mis gibi belediyecilik yapmasından öyle rahatsız oldu ki, her türlü hukuksuzluğa başvuruyorlar.
Bu arada şunu da belirteyim, Hasan Mutlu harbiden çalışıyor arkadaşlar. 3 kuşak Paşalıyız ve Hüseyin Bürge'nin ilk AKP döneminden beri ilk kez bu kadar sağlam bir belediyecilik var.
Üstelik çok büyük borçlanma da var yani.