K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 22 Nisan 2024 #1 Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı? Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor?
Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı? Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor?
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 22 Nisan 2024 #11 Kacikkar dedi: Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı? Eki Görüntüle 38658 Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum. Takipteyim. Artı 0 Eksi
Kacikkar dedi: Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı? Eki Görüntüle 38658 Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum. Takipteyim.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 22 Nisan 2024 #12 Salih İyiadam dedi: Aynı sorunu yaşıyorum. Takipteyim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
Salih İyiadam dedi: Aynı sorunu yaşıyorum. Takipteyim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir?
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 22 Nisan 2024 #13 Livo dedi: Ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır hocam, NVIDIA sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır hocam, NVIDIA sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 22 Nisan 2024 #14 Kacikkar dedi: Güncel. Eki Görüntüle 38685 Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Kacikkar dedi: Güncel. Eki Görüntüle 38685 Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz?
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 22 Nisan 2024 #15 Livo dedi: Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın dediğinizi uygulayıp bildireceğim hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın dediğinizi uygulayıp bildireceğim hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 23 Nisan 2024 #16 Livo dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ASUS X515EA-BQ1185W. İşletim sistemi dâhil herhangi bir değişiklik yapılmadı. Intel Iris Xe Graphics imiş modeli. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ASUS X515EA-BQ1185W. İşletim sistemi dâhil herhangi bir değişiklik yapılmadı. Intel Iris Xe Graphics imiş modeli.
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 23 Nisan 2024 #17 Livo dedi: Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi Driver'ı DDU aracılığı ile kaldırıp, bir önceki sürümü yükleyeceğim. Ve sonra bilgisini vereceğim. 2 önceki sürüme geçiyorum hatta. Çünkü en son çıkan sürüm ve bir önceki sürümün çıktığı tarih birbirine yakın. Herhangi bir düzelme yok. Dilersiniz ki sonra problemi birkaç saniyelik video halinde gönderebilirim. Son düzenleme: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Livo dedi: Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi Driver'ı DDU aracılığı ile kaldırıp, bir önceki sürümü yükleyeceğim. Ve sonra bilgisini vereceğim. 2 önceki sürüme geçiyorum hatta. Çünkü en son çıkan sürüm ve bir önceki sürümün çıktığı tarih birbirine yakın. Herhangi bir düzelme yok. Dilersiniz ki sonra problemi birkaç saniyelik video halinde gönderebilirim.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 23 Nisan 2024 #18 Kacikkar dedi: Şimdi Driver'ı DDU aracılığı ile kaldırıp, bir önceki sürümü yükleyeceğim. Ve sonra bilgisini vereceğim. 2 önceki sürüme geçiyorum hatta. Çünkü en son çıkan sürüm ve bir önceki sürümün çıktığı tarih birbirine yakın. Herhangi bir düzelme yok. Dilersiniz ki sonra problemi birkaç saniyelik video halinde gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olur hocam. Salih İyiadam dedi: Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ASUS X515EA-BQ1185W. İşletim sistemi dâhil herhangi bir değişiklik yapılmadı. Intel Iris Xe Graphics imiş modeli. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yeni bir konu açarsanız daha iyi olur. İkinizin ekran kartları farklı çözüm yolları da farklı olabilir. Konuyu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum. Son düzenleme: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Kacikkar dedi: Şimdi Driver'ı DDU aracılığı ile kaldırıp, bir önceki sürümü yükleyeceğim. Ve sonra bilgisini vereceğim. 2 önceki sürüme geçiyorum hatta. Çünkü en son çıkan sürüm ve bir önceki sürümün çıktığı tarih birbirine yakın. Herhangi bir düzelme yok. Dilersiniz ki sonra problemi birkaç saniyelik video halinde gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olur hocam. Salih İyiadam dedi: Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ASUS X515EA-BQ1185W. İşletim sistemi dâhil herhangi bir değişiklik yapılmadı. Intel Iris Xe Graphics imiş modeli. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yeni bir konu açarsanız daha iyi olur. İkinizin ekran kartları farklı çözüm yolları da farklı olabilir. Konuyu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum.
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 23 Nisan 2024 #19 Livo dedi: Daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Discord da eski mesajları görüyorsun yazısının üstlerine dikkat edin, odaklanınca göreceksiniz nasıl bir yırtılma olduğunu. Bazen daha yukarısında daha belirgin olabiliyor bu yırtılma. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Discord da eski mesajları görüyorsun yazısının üstlerine dikkat edin, odaklanınca göreceksiniz nasıl bir yırtılma olduğunu. Bazen daha yukarısında daha belirgin olabiliyor bu yırtılma.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 23 Nisan 2024 #20 Kacikkar dedi: Discord da eski mesajları görüyorsun yazısının üstlerine dikkat edin, odaklanınca göreceksiniz nasıl bir yırtılma olduğunu. Bazen daha yukarısında daha belirgin olabiliyor bu yırtılma. Genişletmek için tıkla... Donanım ivmesini açınca da gri ekran da kalıyor değil mi? Konuyu açma sebebiniz olan. Artı 0 Eksi
Kacikkar dedi: Discord da eski mesajları görüyorsun yazısının üstlerine dikkat edin, odaklanınca göreceksiniz nasıl bir yırtılma olduğunu. Bazen daha yukarısında daha belirgin olabiliyor bu yırtılma. Genişletmek için tıkla... Donanım ivmesini açınca da gri ekran da kalıyor değil mi? Konuyu açma sebebiniz olan.