Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Aynı sorunu yaşıyorum. Takipteyim.Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı?
Eki Görüntüle 38658
Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor?
Ekran kartı modeliniz nedir?
Güncel.Ekran kartı sürücüsü ile alakalıdır hocam, NVIDIA sürücünüz güncel mi?
Bir önceki sürüme geçmeyi dener misiniz?
Yarın dediğinizi uygulayıp bildireceğim hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ASUS X515EA-BQ1185W. İşletim sistemi dâhil herhangi bir değişiklik yapılmadı.
Intel Iris Xe Graphics imiş modeli.
Şimdi Driver'ı DDU aracılığı ile kaldırıp, bir önceki sürümü yükleyeceğim. Ve sonra bilgisini vereceğim.
2 önceki sürüme geçiyorum hatta. Çünkü en son çıkan sürüm ve bir önceki sürümün çıktığı tarih birbirine yakın.
Herhangi bir düzelme yok.
Dilersiniz ki sonra problemi birkaç saniyelik video halinde gönderebilirim.
Son düzenleme:
Şimdi Driver'ı DDU aracılığı ile kaldırıp, bir önceki sürümü yükleyeceğim. Ve sonra bilgisini vereceğim.
2 önceki sürüme geçiyorum hatta. Çünkü en son çıkan sürüm ve bir önceki sürümün çıktığı tarih birbirine yakın.
Herhangi bir düzelme yok.
Dilersiniz ki sonra problemi birkaç saniyelik video halinde gönderebilirim.
Daha iyi olur hocam.
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ASUS X515EA-BQ1185W. İşletim sistemi dâhil herhangi bir değişiklik yapılmadı.
Intel Iris Xe Graphics imiş modeli.
Hocam siz yeni bir konu açarsanız daha iyi olur. İkinizin ekran kartları farklı çözüm yolları da farklı olabilir.
Konuyu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum.
Son düzenleme:
Discord da eski mesajları görüyorsun yazısının üstlerine dikkat edin, odaklanınca göreceksiniz nasıl bir yırtılma olduğunu.
Bazen daha yukarısında daha belirgin olabiliyor bu yırtılma.
Discord da eski mesajları görüyorsun yazısının üstlerine dikkat edin, odaklanınca göreceksiniz nasıl bir yırtılma olduğunu.
Bazen daha yukarısında daha belirgin olabiliyor bu yırtılma.
Donanım ivmesini açınca da gri ekran da kalıyor değil mi? Konuyu açma sebebiniz olan.
Yeni konular
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-