Ozzyy Uzman Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 17 Mart 2025 #1 BCDEdit /set useplatformtick BCDEdit /set disabledynamictick BCDEdit /set useplatformclock BCDEdit /set tscsyncpolicy Bu komutlar ne işe yarar sonunda yes mi yoksa no mu olması lazım? Not: Masaüstü PC kullanıcısıyım.
BCDEdit /set useplatformtick BCDEdit /set disabledynamictick BCDEdit /set useplatformclock BCDEdit /set tscsyncpolicy Bu komutlar ne işe yarar sonunda yes mi yoksa no mu olması lazım? Not: Masaüstü PC kullanıcısıyım.
Çözüm Quezzy 17 Mart 2025 BCDEdit /set useplatformtick yes: Sistemin platform saatini kullanmasını zorlar. BCDEdit /set disabledynamictick yes: Dinamik tik özelliğini devre dışı bırakır, böylece işlemci daha tutarlı zamanlama sağlar. BCDEdit /set useplatformclock true: Yüksek Hassasiyetli Olay Zamanlayıcısı gibi platform saatlerini kullanmayı zorunlu kılar. BCDEdit /set tscsyncpolicy legacy: Zaman damgası sayacı senkronizasyon politikasını eski moda ayarlar.
BCDEdit /set useplatformtick yes: Sistemin platform saatini kullanmasını zorlar. BCDEdit /set disabledynamictick yes: Dinamik tik özelliğini devre dışı bırakır, böylece işlemci daha tutarlı zamanlama sağlar. BCDEdit /set useplatformclock true: Yüksek Hassasiyetli Olay Zamanlayıcısı gibi platform saatlerini kullanmayı zorunlu kılar. BCDEdit /set tscsyncpolicy legacy: Zaman damgası sayacı senkronizasyon politikasını eski moda ayarlar.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.129 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.020 Yer Amerika Birleşik Devletleri 17 Mart 2025 #2 BCDEdit /set useplatformtick yes: Sistemin platform saatini kullanmasını zorlar. BCDEdit /set disabledynamictick yes: Dinamik tik özelliğini devre dışı bırakır, böylece işlemci daha tutarlı zamanlama sağlar. BCDEdit /set useplatformclock true: Yüksek Hassasiyetli Olay Zamanlayıcısı gibi platform saatlerini kullanmayı zorunlu kılar. BCDEdit /set tscsyncpolicy legacy: Zaman damgası sayacı senkronizasyon politikasını eski moda ayarlar. Artı 0 Eksi Çözüm
BCDEdit /set useplatformtick yes: Sistemin platform saatini kullanmasını zorlar. BCDEdit /set disabledynamictick yes: Dinamik tik özelliğini devre dışı bırakır, böylece işlemci daha tutarlı zamanlama sağlar. BCDEdit /set useplatformclock true: Yüksek Hassasiyetli Olay Zamanlayıcısı gibi platform saatlerini kullanmayı zorunlu kılar. BCDEdit /set tscsyncpolicy legacy: Zaman damgası sayacı senkronizasyon politikasını eski moda ayarlar.
KS KS Ozzyy Uzman Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 17 Mart 2025 #3 Ozzyy dedi: BCDEdit /set useplatformtick. BCDEdit /set disabledynamictick. BCDEdit /set useplatformclock. BCDEdit /set tscsyncpolicy. Bu komutlar ne işe yarar sonunda yes mi yoksa no mu olması lazım? Not: Masaüstü PC kullanıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu arada ben HPET'i kapalı olarak kullanıyorum, sence açık kalmalı mı? Artı 0 Eksi
Ozzyy dedi: BCDEdit /set useplatformtick. BCDEdit /set disabledynamictick. BCDEdit /set useplatformclock. BCDEdit /set tscsyncpolicy. Bu komutlar ne işe yarar sonunda yes mi yoksa no mu olması lazım? Not: Masaüstü PC kullanıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu arada ben HPET'i kapalı olarak kullanıyorum, sence açık kalmalı mı?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.129 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.020 Yer Amerika Birleşik Devletleri 17 Mart 2025 #4 Ozzyy dedi: Teşekkürler, bu arada ben HPET'i kapalı olarak kullanıyorum, sence açık kalmalı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kapalı olmalı. Artı 0 Eksi
Ozzyy dedi: Teşekkürler, bu arada ben HPET'i kapalı olarak kullanıyorum, sence açık kalmalı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kapalı olmalı.