Konu onay süresinde sıkıntı çekiliyor galiba, bence bazı kategoriler hariç diğer başlıklarda açılan konular yapay zeka kontrollü onaylatılabilir. Yazım yanlışlarını falan da düzeltir. Örneğin 500 TL klavye önerisi diye açılan bir konu neden onayı beklesin? Yapay zeka konuda bir sıkıntı bulmadıysa onaylasın.
Bunun yerine tarafsız, isini bilen moderatör alımına devam etsinler. Bütçeyle ilgili bir durum soz konusuysa da burada gönüllü olarak bu işi yapacak olan çok. Sınavlarım olmasa ben de basvuru yapardım ama bilemiyorum.
Bunun yerine tarafsız, isini bilen moderatör alımına devam etsinler. Bütçeyle ilgili bir durum soz konusuysa da burada gönüllü olarak bu işi yapacak olan çok. Sınavlarım olmasa ben de basvuru yapardım ama bilemiyorum.
Yapay zeka içerisinde kısaltma içeren küfürler veya hakaretleri rahatlıkla onaylar. Ayrıca fanboyların eline fazladan ekmek vermiş olursunuz. Her türlü oldururlar.
Otomatik sistemi geçecek bir yöntem de bulurlar. Başka forumlardaki konu onayı olmayan kategorilerdeki küfürlere hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama insanız, yaratıcıyız yani.
Evet denetim surekli olmali. Yorucu bir iş, burada bu işi yapabilecek iyi insanlar var fakat herkesin zamanı yok. Ben de ondan basvuru yapmadım. Yapay zeka konusunda tarafsızım su an.