Konu onay süresinde sıkıntı çekiliyor galiba, bence bazı kategoriler hariç diğer başlıklarda açılan konular yapay zeka kontrollü onaylatılabilir. Yazım yanlışlarını falan da düzeltir. Örneğin 500 TL klavye önerisi diye açılan bir konu neden onayı beklesin? Yapay zeka konuda bir sıkıntı bulmadıysa onaylasın.
Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?Çam ağaçları dikilir, orman tasvir edilir ve araya küfür yazılmadan sövülür. O konuda çok yaratıcı örneklerim var. Yapay zeka pek anlam veremeyebilirOtomatik sistemi geçecek bir yöntem de bulurlar. Başka forumlardaki konu onayı olmayan kategorilerdeki küfürlere hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama insanız, yaratıcıyız yani.

KakaoluKekAdam
Yetkin
Konu uygunsuz, saçma sapan görmeyip ne olacak?
Llama
Yetkin
Şu anda bu olayların %100 engellenebileceğini sanmıyorum. OpenAI, Google gibi şirketlerin LLM modellerinde bile düzenli fixleyip geliştirmelerine rağmen jailbreak yapılabiliyor.İstemi geliştirilirse ona göre, bir şey olacağını düşünmüyorum.
Ya o bir şekilde eğitilir ama işin zor tarafı bu ama yapılırsa çok daha akıcı bir ortam sağlanmış olur.
Yapay zekayı bu konuda düzgün işleyecek şekilde eğitmeye verilen emeğin, yaptığı işe değeceğini düşünmüyorum.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Arkadaş zaten bazı konular için dedi. X TL oyun önerisi konusu da beklemesin yani. Yapay zeka ona göre bir ayar çeker.Şu anda bu olayların %100 engellenebileceğini sanmıyorum. OpenAI, Google gibi şirketlerin LLM modellerinde bile düzenli fixleyip geliştirmelerine rağmen jailbreak yapılabiliyor.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Eğitilise yine işe yaramaz diye düşünüyorum.Ya o bir şekilde eğitilir ama işin zor tarafı bu ama yapılırsa çok daha akıcı bir ortam sağlanmış olur.
Bence değer. Hazır yapay zeka entegre ediliyorken yapılabilir.Yapay zekayı bu konuda düzgün işleyecek şekilde eğitmeye verilen emeğin, yaptığı işe değeceğini düşünmüyorum.
Bu geldi aklıma

Yapay zeka konudaki diğer üyelerin de dediği gibi güvenilmesi zor, eğitmesi uğraştırıcı bir iş olabilir. Bunun yerine sürekli aktif ve bu konuda bilgisi olan üyeler arasından konu onaylayıcı birkaç kişi seçilebilir, bunun dışında bir yetkisi olmayacağı için fazla bir seçmece durumu da olmaz en azından.Konu onay süresinde sıkıntı çekiliyor galiba, bence bazı kategoriler hariç diğer başlıklarda açılan konular yapay zeka kontrollü onaylatılabilir. Yazım yanlışlarını falan da düzeltir. Örneğin 500 TL klavye önerisi diye açılan bir konu neden onayı beklesin? Yapay zeka konuda bir sıkıntı bulmadıysa onaylasın.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-