Andar Han

Üstün
Makaleler
4
Daha önce fark edilip de öneri açıldı mı? Bilmiyorum. Fakat "rehber" etiketli bazı konulara, kişi profilinden ulaşılamaması ya da kişinin açtığı herhangi bir rehberin; profiline tıkladığımızda gördüğümüz "makale" kısmı altında görünmemesi gibi bir sorun mevcut. Bu, aynı altyapıyı kullanan komşu forum için de geçerli bu arada ve bookmark kullanımı ile pek tâbii aşılabilir ama düzeltilebiliyorsa da güzel olur.

Konu ve makale diye seçebiliyorsunuz açarken. Belki "makale" seçilmediği için gözükmüyordur.

Bahsettigim bu değil. @Oreki'den örnek vermem gerekirse şu konuya profili içindeki makale kısmından ulaşamıyorsunuz;

Ya da @Yusuf7878 için profilinde herhangi bir rehber gözükmüyor ki daha bugün Delta 1000W PSU için rehber etiketli konusu mevcut.

Bunun benzer bir örneği bende de söz konusu ve zannımca başkaca arkadaşlarda da vardır.

Bahsettigim bu değil. @Oreki'den örnek vermem gerekirse şu konuya profili içindeki makale kısmından ulaşamıyorsunuz;

Ya da @Yusuf7878 için profilinde herhangi bir rehber gözükmüyor ki daha bugün Delta 1000W PSU için rehber etiketli konusu mevcut.

Bunun benzer bir örneği bende de mevcut ve zannımca başkaca arkadaşlarda da vardır.
Bu konular açılırken yanlış konu tipiyle açılmış, açılırken makale seçilmesi gerekirdi. Rapor atınca moderasyon ekibi düzeltiyor genelde bunları. Ben gördükçe raporluyorum mesela, hemen düzeltiyorlar.

1755211357934.webp

Bu konular açılırken yanlış konu tipiyle açılmış, açılırken makale seçilmesi gerekirdi. Rapor atınca moderasyon ekibi düzeltiyor genelde bunları.

Ben şu konuyu açarken rehber etiketi eklememiştim hatta alttaki yorumlarda da bunu görebilirsiniz, fakat profilimden ulaşılabiliyor;

Ben şu konuyu açarken rehber etiketi eklememiştim hatta alttaki yorumlarda da bunu görebilirsiniz, fakat profilimden ulaşılabiliyor;

Hocam rehber etiketi farklı, konu tipini makale olarak seçmek farklı. İkisini de yapmak gerekiyor rehber içerikli bir makale olması için.

1755211623684.webp

1755211662712.webp

Mesela makale olarak açılmış bir rehber konusunun şekli böyle oluyor, konu sahibinin profil resmi ve ismi ana mesajın altında bulunuyor.

1755211711685.webp

Konu olarak açılan rehber konusunun şekli de böyle oluyor, konu sahibinin ismi ve profil resmi sol tarafta oluyor. Bu şekilde anlaşılabiliyor konu tipinin ne olduğu.

Hocam rehber etiketi farklı, konu tipini makale olarak seçmek farklı. İkisini de yapmak gerekiyor rehber içerikli bir makale olması için.

Eki Görüntüle 173842
Eki Görüntüle 173843

Mesela makale olarak açılmış bir rehber konusunun şekli böyle oluyor, konu sahibinin profil resmi ve ismi ana mesajın altında bulunuyor.

Eki Görüntüle 173844

Konu olarak açılan rehber konusunun şekli de böyle oluyor, konu sahibinin ismi ve profil resmi sol tarafta oluyor. Bu şekilde anlaşılabiliyor konu tipinin ne olduğu.

Teşekkürler. O zaman önerim, kullanmayı bilmeme sebebiyle göz ardı edilebilir. Moderasyonu bir süre raporlarla uğraştıracağız. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. O zaman önerim kullanmayı bilmeme sebebiyle gözardı edilebilir. Moderasyonu bir süre raporlarla uğraştıracağız. :)
Aslında moderasyon ekibi bu konuda biraz daha dikkatli olabilir. Ara sıra -özellikle de yeni kullanıcılar- soru sorma amacıyla bile makale tipiyle konu açabiliyor.

Aslında moderasyon ekibi bu konuda biraz daha dikkatli olabilir. Ara sıra -özellikle de yeni kullanıcılar- soru sorma amacıyla bile makale tipiyle konu açabiliyor.

Bir adet site kullanım manuali de lazım gibi. Kurallar ayrı da hangi kategoride konu nasıl açılır gibi bir kullanma kılavuzu bir yerlere sabitlenebilir.